чорнобильська катастрофа та її наслідки презентація

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Чорнобильська катастрофа (варіант 1) — презентація з історії України на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Радіоактивна хмара від аварії пройшла над європейською частиною СРСР, більшою частиною Європи, східною частиною США. Приблизно 60 % радіоактивних речовин осіло на території Білорусі.


Презентація на урок Виховна робота скачати. Опис презентації окремими слайдами: Слайд № 1. Презентація на тему: «Чорнобильська катастрофа та її наслідки». Слайд № 2. Слайд № 3. Жодна подія після Другої світової війни не зачепила за живе стільки людей у Європі, як вибух 4-го реактора Чорнобильської АЕС. “Таймс”, квітень 1987 року. Слайд № 4.


Презентація на тему: Чорнобильська катастрофа. Її наслідки та ліквідація. Завантажити презентацію. Отримати код. Play. 1 / 28. Скачати. Чорнобильська катастрофа. Її наслідки та ліквідація. Завантажити презентацію. Пожежа на ЧАЕС у 1991 Катастрофа в 1986 році була не останньою аварійною подією на Чорнобильській АЕС. Через чотири роки після вибуху четвертого реактора, на ЧАЕС відбулася сильна пожежа в машинному залі. У результаті надзвичайної ситуації був виведений з ладу збудник генератора й турбогенератор №4, згоріло 180 тон турбінного масла, а також була сильно ушкоджена покрівля машзала – близько 2,5 тисяч квадратних метрів покрівлі обрушилося.


Чорнобильська катастрофа. Ліквідація наслідків аварії на ЧАЕС. Чорнобиль. Екологічна катастрофа. Техногенна катастрофа у Чорнобилі, соціальний та екологічний вимір. Аварія на ЧАЕС як екологічна катастрофа, її причини та наслідки. Чорнобильська катастрофа 26 квітня 1986 року. Вплив Чорнобиля на Україну. Чорнобильська катастрофа. Проект підготувала учениця 11-го класу Буртин Даніела. 2. Не із сторінок стародавніх літописів і не з легенд та переказів увірвалося у наше життя це лячне і моторошне слово - Чорнобиль. Слово це стало символом горя і страждань, покинутих домівок, розорених гнізд, здичавілих звірів. Важким колесом «прокотилася» Україною аварія на Чорнобильській атомній електростанції.


Презентація на тему: “ Чорнобильська катастрофа ” Створила учениця групи № 21 Кравченко Анастасія. Чорно бильська катастро фа — екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року, розташованої на території України (у той час — Української РСР). Ліквідація наслідків аварії • Для ліквідації наслідків аварії була створена урядова комісія, головою якої було призначено заступника голови Ради міністрів СРСР Бориса Євдокимовича Щербина. Для координації робіт були також створені республіканські комісії в Білоруській, Українській РСР і в РРФСР, різні відомчі комісії і штаби.


Инфоурок › Всеобщая история ›Презентации›Презентация по истории "Чернобыльская катастрофа". Презентация по истории "Чернобыльская катастрофа". Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. 1 / 24. Описание презентации по отдельным слайдам: 1 слайд. Описание слайда . Чорнобильська зона Чорнобиль закутий колючим парканом Чорнобиль.. згадаємо знову і знову Це місце, окутане темним туманом - Це пустка одвічна - Чорнобильська зона. Був звичний всім день, було тихо і ясно, Та враз в одну мить усі зорі погасли. З'явилось тавро - Чорнобильська зона.. У гарному небі проклята ворона.. Чорнобильська зона - нема там життя. Чорнобильська зона пливе в небуття.


Наслідки Чорнобильської катастрофи. При радіаційному рівні понад 15Ки на квадратний кілометр життя людини неможлива. Територія заповідника заражена від 15 до 1200 Кі/км2. Життя сюди не повернеться ні через 100, ні через 500, а на окремих ділянках заповідника ні через 1000 років. Вплив аварії на здоров'я людей. Одне з найбільш ранніх наслідків - променева хвороба. Онкологічні захворювання. Щитовидна залоза - один з органів, найбільш схильних до ризику виникнення раку в результаті радіоактивного забруднення, тому що вона накопичує йод-131; особливо високий ризик для дітей.


Вы можете изучить и скачать доклад-презентацию на тему Чорнобильська катастрофа. Презентация на заданную тему содержит 42 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Экология» Чорнобильська катастрофа. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда . Скачать презентацию на тему Чорнобильська катастрофа можно ниже: Отправить на email Скачать. Tags. Чорнобильська катастрофа. Похожие презентации. Презентация Древние экологические.


Наслідки Чорнобильської катастрофи. При радіаційному рівні понад 15Ки на квадратний кілометр життя людини неможлива. Територія заповідника заражена від 15 до 1200 Кі/км2. Життя сюди не повернеться ні через 100, ні через 500, а на окремих ділянках заповідника ні через 1000 років. Вплив аварії на здоров'я людей. Одне з найбільш ранніх наслідків - променева хвороба. Онкологічні захворювання. Щитовидна залоза - один з органів, найбільш схильних до ризику виникнення раку в результаті радіоактивного забруднення, тому що вона накопичує йод-131; особливо високий ризик для дітей.


Посмотреть и скачать бесплатно презентацию по теме "Аварія на Чорнобильскій АЕС". pptCloud.ru — каталог презентаций для детей, школьников (уроков) и студентов. Тут можна побачити унікальні відеоматеріали про катастрофу та її наслідки, використовуючи трифазову діораму “Чорнобильська АЕС до, під час і після аварії”, діючий макет енергоблоку ЧАЕС, які розширюють хронологічні та тематичні рамки музею, посилюють достовірність експозиції. Дорожні знаки для різних поселень, зниклих після аварії День пам’яті жертв Чорнобиля в Парижі Заготовка для пам’ятника в Харкові Пам’ятник ліквідаторам аварії (м. Пенза). Слайд 21. Наслідки катастрофи.


Чорнобильська катастрофа та її наслідки. • Унаслідок чорнобильського вибуху в Україні було радіаційно забруднено більше ніж 2300 населених пунктів, розташованих на території 12 областей. Чорнобильська катастрофа порушила нормальну життєдіяльність і виробництво в багатьох регіонах України, Білорусі і Росії, призвела до зниження виробництва електроенергії для потреб економіки. Істотні збитки було завдано сільськогосподарським і промисловим об'єктам, постраждали лісові масиви і водне господарство. Але ніякими фінансовими розрахунками не виміряти людське горе, пов'язане зі смертю чи втра.


Презентация "Чернобыль - черная быль" презентация к уроку (7 класс) по теме. Опубликовано 24.04.2014 - 16:57 - Сироштанова Елена Александровна. Презентация об аварии на Чернобыльской АС. Скачать: Вложение. Масштабы катастрофы Определить масштабы катастрофы и ее влияния на здоровье людей до сих пор трудно. Только от рака, развившегося в результате полученной дозы радиации, умерли от 4 до 200 тысяч человек. Слайд 4. Военный вертолет Военный вертолет распыляет дезинфицирующее средство над территорией вокруг Чернобыльской АЭС через несколько дней после взрыва на реакторе. Слайд 5.


Вспомним об аварии на Чернобольской АЭС, ставшую страшной трагедией для человечества и унесшую огромное количество жизней, нанесшую огромный урон экологии страны и мира. Взрыв на Чернобыльской АЭС случился 26 апреля 1986 года в 01:24 ночи. Команда из 30 человек бросилась на борьбу с бедствием. Из за.


Чорнобильська катастрофа. У ч и т е л ь. Непродумана надіндустріалізація Нижньої Наддніпрянщини та Донбасу, інтенсивне спорудження численних штучних «морів» на Дніпрі доповнилося в 70–80-ті роки будівництвом мережі атомних електростанцій у безпосередній близькості від великих міст. На Україну, яка займала менше 3 % території СРСР,припадало майже 25 % всіх шкідливих виробництв. Серед міст СРСР з найвищим рівнем забруднення атмосфери кожне п’яте було розташоване в Україні. Екологічною катастрофою світового рівня стала аварія у ніч з 25 на 26 квітня 1986 р. на Чорнобильській АЕС. Політика «прискорення» та її наслідки в Україні. V. Закріплення теми уроку. 1. Група «захисників» прискорення.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу