галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

Державний комітет україни з питань житлово-комунального господарства. Наказ. від 5 лютого 2004 року N 27. Про затвердження збірника "Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення". З метою забезпечення нормативною базою підприємств зеленого господарства наказую: Опрос. ТОП 5 законов. Податковий кодекс. Кримінальний кодекс. КЗПП. Сімейний кодекс.


Видання та розповсюдження галузевих комунальних норм (зазаявками підприємств зеленого господарства. ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА Н А К А З 05.02.2004 N 27 Про затвердження збірника "Норми часу (виробітку. Житлово-комунального господарства. Н а к а з. 05.02.2004 n 27. Про затвердження збірника "Норми часу (виробітку). на роботи з озеленення". З метою забезпечення нормативною базою підприємств зеленого господарства, Н А К А З У Ю


“05” 02 2004 року № 27 Про затвердження збірника “Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення”. З метою забезпечення нормативною базою підприємств зеленого господарства. НАКАЗУЮ: 1. Затвердити і ввести в дію з 1 лютого 2004 року галузеві комунальні норми “Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення”, розроблені відділом організації та нормування праці Державної академії житлово-комунального господарства та схвалені рішенням науково-технічної ради Комітету від 26.12.2003 року № 44 (додається). Галузеві комунальні Норми україни.


Державний комітет України по житлово-комунальному господарству Наказ від 05.02.2004 №27. Реквізити. 1. Затвердити і ввести в дію з 1 лютого 2004 року галузеві комунальні норми "Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення", розроблені Відділом організації та нормування праці Державної академії житлово-комунального господарства та схвалені рішенням науково-технічної ради Комітету від 26.12.2003 року N 44. 2. Управлінню благоустрою та комунального обслуговування (Я.А. Стеценко) довести даний наказ до відома керівників підприємств зеленого господарства та начальників відповідних управлінь обласних державних адміністрацій.


Наказ, Збірник від 05.02.2004 № 27 (Чинний ). Про затвердження збірника "Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення". Державний комітет україни з питань житлово-комунального господарства. Наказ. від 5 лютого 2004 року N 27. Про затвердження збірника "Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення". З метою забезпечення нормативною. Це неповний текст документа. Отримайте доступ до документа, придбавши одну з. інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН: Придбати ліцензію Спробувати вільний доступ. 0 / 1. Головна ІПС. Вихід з режиму.


Житлово-комунального господарства україни. Найменування збірників Галузевих норм. ПЕРЕЛІК. робіт з важкими, шкідливими та особливо. шкідливими умовами праці у будівництві, на яких. встановлюється підвищена оплата праці. (Затверджено постановою Кабінету Міністрів України. від 12 липня 2005 року № 576). Галузеві норми часу на будівельні, монтажні та ремонт-но-будівельні роботи. Загальна частина. – Київ: УкрНДЦ „Екобуд”, 2006 – 36 с. ISBN 966-8115-08-2. РОЗРОБЛЕНО фахівцями Українського науково-дослідного центру економіки будівництва „Екобуд”: Голодець І.В. (відповідальний розробник), Томільцев І.М., Гончаренко Л.П., Казько В.Д., Шевчук К.І.


05.03.2021. Добрый день, подскажите: Как в АВК сделать так, чтобы на экспертизу не начислялось ПДВ. Вся смета с ПДВ, а на экспертизу не должен начисляться ПДВ. ИгнатЪ. 05.03.2021. “Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення”. “Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення” від 05,02,2004р. Загрузки: 292. KPSS 29.05.2015.


Галузеві будівельні норми україни. Автодорожні мости СПЕЦІАЛЬНІ ДОПОМІЖНІ СПОРУДИ. Проектування ГБН В.2.3-37641918-560:2019. Видання офіційне. Київ Міністерство інфраструктури України. 2019. 1.2 Ці норми поширюються на СДС згідно з переліком, що наведений у додатку А, для будівництва мостів у всіх будівельно-кліматичних зонах України. 2 НОРМАТИВНІ ПОСИЛАННЯ У цих нормах є посилання на такі документи: ДБН 360-92** Містобудування. Планування та забудова міських і сільських поселень ДБН А.2.2-3:2014 Склад та зміст проектної документації на будівництво ДБН А.3.2-2:2009 Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві.


4 ГАЛУЗЕВІ КОМУНАЛЬНІ НОРМИ Виробничі показники часу з поточного ремонгу та обслуговування об'єктів зовнішнього освітлення ТИГйШ ооилоїїг ВіМІДИІМ'М ЩМірше Чинний І Дані показники встановлюють виробничі показники часу з поточного ремонту та обслуговування об'єктів зовнішнього освітлення. Ці показники є базовими для розробки часу з поточного ремонту та обслуговування об'єктів зовнішнього освітлення, які затверджуються наказом підприємства з ремонту та експлуатації об'єктів зовнішнього освітлення..


Норми часу враховують підготовчо-заключний час, час на обслуговування робочого місця, час на відпочинок та особисті потреби в обсязі 10 % від оперативного часу. Нормативи чисельності розроблено залежно від трудомісткості типового складу виконуваних робіт та розраховано залежно від факторів, що мають найбільший вплив на їх величину. Наведені в збірнику межі числових значень факторів, в яких указано "до", слід розуміти "включно". Восени, окрім звичайних робіт з прибирання, здійснюється підмітання і згрібання листя, очищення від сміття території, на якій взимку передбачається складати сніг. Окрім прибирання території, двірник очищає від сміття і промиває урни, покажчики, ліхтарі.


та соціальної політики. України. 11.05.2004 n 105. Міжгалузеві норми. чисельності робітників, що обслуговують громадські. Метою роботи є розроблення та забезпечення галузей економіки України новими міжгалузевими нормативно-методичними розробками з нормування праці та їх практичного використання в процесі нормування праці, розрахунку нормативної чисельності робітників, що обслуговують громадські будівлі.


Державні та галузеві стандарти і норми. Державні стандарти. Галузеві стандарти. Галузеві комунальні норми. Аналітична інформація. Основні показники роботи МЕТ. 7. Інструкція Про порядок обліку пасажирів, що перевозяться громадським транспортом на маршрутах ♦ Наказ Мінстату України від 27.05.96 № 150 та зареєстровано у Мін’юсті від 30.05.1996 № 258/1283. Втрата чинності від 17.11.2015. 8.Постанова НКРЕ від 26.02.2015 № 220 Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню. 9. Методика нормування витрат матеріалів. 10. Положення про регіональний підрозділ технічної інспекції МЕТ.


Галузеві комунальні норми україни. Типові нормативи чисельності працівників підприємств міського електротранспорту. ГКН 02.05.015 – 2003 ВВОДЯТЬСЯ замість “Типовых укрупненных нормативов численности инженерно-технических работников и служащих предприятий городского электротранспорта”, затверджених наказом Міністерства житлово-комунального господарства УРСР від 06.07.1984 р. № 203. Чинні з 01.04.2003 р. 1.3 Нормативи чисельності та норми обслуговування робітників розроблено окремо для трамвайних і тролейбусних ремонтно-експлуатаційних депо, служб колії та енергогосподарства, а для управлінського апарату – нормативні формули, які наведені в кінці кожного розділу.


Галузеві комунальні норми «Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення», затверджені наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 05.02.2004 № 27. 3 терміни та визначення понять. Нижче подано терміни та визначення позначених ними понять. 3.1 1 місце. Сукупність коренів і порослі, що проросли в одній тріщині чи на місці одного стику. 3.2 допоміжні роботи при виконанні робіт екскаватором. Роботи, до яких належать: огляд майбутнього місця робіт і усунення предметів, що можуть перешкоджати роботі машини; визначення місць установлення машини. Повна версія док.


Про затвердження Норм часу на роботи з прибирання об’єктів благоустрою населених пунктів. З метою планування та організації робіт з прибирання об’єктів благоустрою населених пунктів, відповідно до ст.ст. 85-89 Кодексу законів України про працю, ст.ст. 7 та 32 Закону України «Про благоустрій населених пунктів». Н а к а з у ю . 2. Департаменту благоустрою та комунального обслуговування (О.П.Ігнатенко) надіслати цей наказ до Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій для впровадження, використання у роботі та подальшого доведення до відома місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.


Норми часу враховують підготовчо-заключний час, час на обслуговування робочого місця, час на відпочинок та особисті потреби в обсязі 10 % від оперативного часу. Нормативи чисельності розроблено залежно від трудомісткості типового складу виконуваних робіт та розраховано залежно від факторів, що мають найбільший вплив на їх величину. Наведені в збірнику межі числових значень факторів, в яких указано "до", слід розуміти "включно". Восени, окрім звичайних робіт з прибирання, здійснюється підмітання і згрібання листя, очищення від сміття території, на якій взимку передбачається складати сніг. Окрім прибирання території, двірник очищає від сміття і промиває урни, покажчики, ліхтарі.


Державні будівельні норми україни. Планування та забудова міст, селищ і функціональних територій. Благоустрій територій дбн б.2.2-5:2011. Видання офіційне. ДБН В.3.2-1-2004 Реставраційні, консерваційні та ремонтні роботи на пам'ятках культурної спадщини. ДСП № 172-96 Державні санітарні правила розміщення, улаштування та експлуатації оздоровчих закладів. ДСП № 173-96 Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів. 2. 4.4 Після проектування, погодження та виконання робіт з комплексного благоустрою приймання в експлуатацію об’єктів благоустрою здійснюється відповідно до [15].


Зазначимо, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України1 наказом від 27.11.2017 № 310 затвердило Типові правила благоустрою території населеного пункту2. Тепер на їх підставі ОМС розроблятимуть власні правила благоустрою, а в разі їх незатвердження (що малоймовірно) застосовуватимуться Типові правила.


Соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами, соціальні норми житла встановлюються громадянам які відповідно до законодавства мають пільгу або субсидію на оплату житлово-комунальних послуг. Соціальна норма житла для громадян, які мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг. Норма на сім’ю з однієї особи. Норма на сім’ю з двох осіб. Норма на сім’ю з трьох осіб. Норма на сім’ю з чотирьох осіб. Соціальна норма. 31,5 м2. 21,0 м² особу +10,5 м² на сім’ю. 31,5 м2. 52,5 м2. 73,5 м2. 94,5 м2. Соціальна норма житла для громадян, які мають право на субсидію з оплати житл.


– 144 с. 9. Норми часу (виробітку) на роботи з озеленення ГКН 02.08.018 – 2004 Галузеві комунальні норми Держжитлокомунгосп України Київ. 10. Холявко В.С. Дендрология и основы зеленого строительства / В.С. Холявко, Д.А. Глоба-Михайленко. – М. : Высшаяшк.., 1976 – С. 23. 11. Шовган А.Д. Дендрологія: Навч. посібник / А.Д. Шовган. – Львів : УкрДЛТУ, 2001. – 152 с. 12. ISO 14031:1999 Environmentalmanagement – Environmentalperformanceevaluation – Guidelines.


Наказ Мінекобезпеки України від 27 жовтня 1997 р. № 171. 19. «Про затвердження Переліку небезпечних властивостей та інструкцій щодо контролю за транскордонними перевезеннями небезпечних відходів та їх утилізацією/видаленням». Наказ Мінекоресурсів України від 16 жовтня 2000 р. № 165. 33. "Норми часу на роботи із збирання та перевезення побутових відходів", затверджені наказом Мінжитлокомунгоспу України від 01.06.10 №170. 34. "Методичні рекомендації з організації збирання, перевезення, перероблення та утилізації побутових відходів", затверджені наказом Мінжитлокомунгоспу України від 07.06.10 № 176.


На час ремонту будинків або квартир в багатоповерхових будинках особам, що проводять ремонт, узгоджують з балансоутримувачем місце для тимчасового складування будівельних матеріалів і будівельного сміття на час проведення ремонту з періодичністю вивозу не рідше 1 разу на тиждень. 2.7. Підприємства, організації й установи всіх форм власності, суб’єкти підприємницької діяльності зобов’язані випускати на лінію та експлуатувати транспортні засоби в чистому вигляді. 6.6. Організація робіт з видалення самовільно розташованих рекламних й інших оголошень . Факти відхилення від норми підтверджуються натурними вимірами.


Державні будівельні норми україни. Вишукування, проектування і територіальна діяльність Вишукування. Інженерні вишукування для будівництва дбн а.2.1-1-2014. (Друга редакція). Київ Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. 2014. РОЗРОБЛЕНІ: РОЗРОБНИКИ . Вимоги цих норм є обов’язковими для юридичних і фізичних осіб (в тому числі й зарубіжних) – суб’єктів господарської діяльності – незалежно від форм власності, які виконують інженерні вишукування на території України чи здійснюють будівельну діяльність.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу