призинтацію про заповідники україни

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Природні заповідники України (варіант 3) — презентація з географії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Природні заповідники України — це природоохоронні, науково-дослідні установи загальнодержавного значення, покликані зберігати в природному стані типові або виняткові для даної ландшафтної зони природні комплекси з усією сукупністю їх компонентів, вивчати природні процеси і явища, що відбуваються в них, розробляти наукові засади охорони навколишнього середовища, ефективного використання природних ресурсів та екологічної безпеки. Ділянки землі та водного простору, що належать до заповідників, вилучаються з господарського користування.


Презентація для 11класу на тему : "Природні заповідники України". Презентація на урок Біологія скачати. Природні заповідники України — це природоохоронні, науково-дослідні установи загальнодержавного значення, покликані зберігати в природному стані типові або виняткові для даної ландшафтної зони природні комплекси з усією сукупністю їх компонентів, вивчати природні процеси і явища, що відбуваються в них, розробляти наукові засади охорони навколишнього середовища, ефективного використання природних ресурсів та екологічної безпеки. Слайд № 3. Заповідник — вища форма охорони природних територій, природна лабораторія, де ведуться комплексні наукові дослідження.


8. Карпатський біосферний заповідник. - один з найбільших в Україні, під охороною якого перебуває майже 2,5% території Карпатського регіону. Заповідник - природна лабораторія для багатьох вітчизняних та іноземних наукових установ. На його території працює єдиний в країні Музей екології гір та історії природокористування Карпат, власна відеостудія, видається екологічний науково-популярний журнал "Зелені Карпати". 9. Біосферний заповідник Асканія-Нова. - унікальний куточок природи, де розташована єдина в Європі не зворушений плугом ділянка степу. Тут збереглися стародавні кургани, ство.


1 Природні заповідники України Підготувала учениця 11-Г класу Бурковська Олександра. 2 Природні заповідники України це природоохоронні, науково-дослідні установи загальнодержавного значення, покликані зберігати в природному стані . 3 Природні заповідники України Ґорґани; Дніпровсько-Орільский; Древлянський ; Єланецький степ; Казантипський ; Канівський; Карадазький; Кримський; Кузійський; Луганський; Мармароський; Медобори; Мис Мартьян; Михайлівська цілина; Опукський; Поліський; Розточчя; Рівненський; Угольсько-Широколужанський; Український степовий; Свидовецький; Черемський ; Чорногірський; Ялтинський гірсько-лісовий.


Инфоурок › Другое ›Презентации›Презентация на тему Заповедники Украины. Презентация на тему Заповедники Украины. Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. 1 / 13. Описание презентации по отдельным слайдам: 1 слайд. Описание слайда: Заповедники Украины. Заповедный фонд Украины, как наиболее незатронутая деятельностью человека часть природной среды, является благосостоянием страны. 2 слайд.


Заповідники України На території численних національних парків і заповідників водиться велика кількість ендемічних і рідкісних видів пернатих, комах, рослин, а також рідкісні, завезені з інших континентів, тварини. Заповідники України є величезною світової цінністю з точки зору генофонду, представленого тут різноманітністю флори і фауни, а також неповторними ландшафтами, притаманними тільки цій місцевості. Слайд 6. Описание слайда


Заповедники Украины Заповедный фонд Украины, как наиболее незатронутая деятельностью человека часть природной среды, является благосостоянием страны. № слайда 2. Описание слайда . Заповедник – природная лаборатория для многих отечественных и иностранных научных учреждений. На его территории работает единственный в стране Музей экологии гор и истории природопользования Карпат, собственная видеостудия, издается экологический научно-популярный журнал Зеленые Карпаты.


Презентация: Заповідні території України. ✅ Посмотрите онлайн или скачайте бесплатно в формате PowerPoint. ➤Найдите презентации похожие на «Заповідні території України». Заповідник — вища форма охорони природних територій, природна лабораторія, де ведуться комплексні наукові дослідження. Заповідники є в кожному великому природному комплексі. Изображение слайда. 1/1. 3. Слайд 3: Природні Заповідники України.


Презентація з природознавства для 3-го класу на тему: Заповідники України. Презентація створена для використання на уроках у початкових класах та виховних заходах.В доступній формі допоможе дітям пізнати красу та різноманіт. Вікно перегляду презентації. ПІБ : Клець Мирослава Миколаївна. Посада : вчитель початкових класів. Місце роботи : ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Будки Волинської області Маневицького району. Завантажити матеріал: - Презентація з природознавства для 3-го класу на тему Заповідники України. Закрити. Хвилинка реклами. Класні куточки: 512 грн. Завантаження файлу почнеться через. Cекунд. Зав.


Скачать презентацию Категорії заповідних територій природно-заповідного фонду України. Lect3_97.ppt. Количество слайдов: 47. Категорії заповідних територій природно-заповідного фонду України. До ПЗФ України належать: Природні території та об'єкти Штучно створені об'єкти • природні заповідники, • біосферні заповідники, • Національні природні парки, • регіональні ландшафтні парки, • заказники, • пам’ятки природи, • заповідні урочища • ботанічні сади, • дендрологічні парки, • зоологічні парки, • парки - пам'ятки садово-паркового мистецтва.


Заповідні території України. Готовые презентации в PowerPoint для детей,учащихся школ и вузов, а также для учителей и преподавателей доступны для скачивания. Все презентации разделены на категории для удобства поиска и навигации. 🗊Презентация Заповідні території України. Категория: География. Нажмите для полного просмотра! Скачать. Вы можете ознакомиться и скачать презентацию на тему Заповідні території України. Доклад-сообщение содержит 10 слайдов. Заповідник — вища форма охорони природних територій, природна лабораторія, де ведуться комплексні наукові дослідження. Заповідники є в кожному великому природному комплексі. Слайд 3. Описание слайда: Природні Заповідники України.


Головна » Файли » Бібліотека вчителя » Презентації. Презентація на тему - Природні заповідники України. Категорія: Презентації | Додав: Victor_Pasyk | Додано: 10.06.2014. 1. Назва: Презентація на тему - Природні заповідники України. Рік видання: 2014. Кількість слайдів: 12.


Презентацию на тему "Заповедники Украины" можно скачать абсолютно бесплатно на нашем сайте. Предмет проекта: Экология. Красочные слайды и иллюстрации помогут вам заинтересовать своих одноклассников или аудиторию. Для просмотра содержимого воспользуйтесь плеером, или если вы хотите скачать доклад - нажмите на соответствующий текст под плеером. Презентация содержит 13 слайд(ов). Скачать презентацию (1.48 Мб) Смотреть похожие презентации. Слайды презентации. Слайд 1. Заповедники Украины. Заповедный фонд Украины, как наиболее незатронутая деятельностью человека часть природной среды, явл.


Презентація з курсу "Я і Україна" до теми "Охорона тварин". В презентації подається загальне уявлення про відомі заповідники за заказники України: Асканія Нова, Херсонську пустелю, Карпатський Біосферний Заповідник та Керченські вулкани. Автор: Карпенко Крістіна Олександрівна. Заповідники.pptx - 2.93 MБ. Класи: 3 клас. Предмети: Географія.


У заповіднику охороняються 3 лісові, 15 степових та 1 водна формації, які занесені до Зеленої книги України. Різноманітний у заповіднику і тваринний світ. Загальна кількість видів природної фауни, що мешкають у заповіднику, становить біля 7300 видів. Найбільшим різноманіттям відрізняються комахи, яких тут налічується близько 6000 видів та павукоподібні — близько 1000 видів. З хребетних тварин у заповіднику відмічено 15 видів риб, 9 — земноводних, 6 — плазунів, 190 — птахів та 54 види ссавців. Тваринний світ. Дякую за перегляд презентації. Сподіваюся що вам сподобалось. Автор презентації: Гуржій Крістіна. 8-А. География - еще материалы к урокам: Презентация "Северное сияние". Презентация "Города России.


Зайдіть на сайт, зареєструйтесь і напишіть назву презентації у віконечку Пошук. Задачі на вилучення та припущення. Як завантажити презентацію? Напис "У нас можна" на стіну (двері). + Стенд "Класне дерево" з совенятами.


Природні заповідники України — це природоохоронні, науково-дослідні установи загальнодержавного значення, покликані зберігати в природному стані типові або виняткові для даної ландшафтної зони природні комплекси з усією сукупністю їх компонентів, вивчати природні процеси і явища що відбуваються в них, розробляти наукові засади охорони довкілля, ефективного використання природних ресурсів та екологічної безпеки. Ділянки землі та водного простору, які належать до заповідників.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу