українська мова та література тренувальні тести до зно дубчак

Тренувальні тести ЗНО з усіх предметів. Оберіть предмет ЗНО. Українська мова і література. Тематичні тренувальні тести для підготовки до ЗНО з української мови і літератури. Українська мова. Тема 1. Фонетика. Орфоепія.


Українська література ЗНО 2020: комплексне видання для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української літератури 2020 - ТРЕНУВАЛЬНІ ТЕСТИ У ФОРМАТІ ЗНО. Тренувальні тести у форматі ЗНО. Варіант 1. Частина 1. УКРАЇНСЬКА МОВА. Завдання 1-10 мають по чотири варіанти відповіді, серед яких лише один правильний. Виберіть правильний, на Вашу думку, варіант відповіді, позначте його в бланку А згідно з інструкцією.


Тренувальний тест з української літератури для підготовки до ЗНО. Завдання охоплюють матеріали з укр.літератури за 9-11 класи. Тренувальний тест для учнів 9-11 класів для підготовки до ЗНО з української літератури. Заповніть форму реєстрації.


Тести з української літератури. УКР ЛІТ ТЕСТИ.pdf. Adobe Acrobat Document 371.4 KB. Уроки української мови. Підготовка до ЗНО. Uroky_ukrainskoi_movy_Pidhotovka_do_ZNO. Adobe Acrobat Document 2.0 MB. Download. Українська мова та література. ЗНО. Типові тестові завдання.


Підготовка до ЗНО. Програма ЗНО з української мови та літератури 2017. Зміни в програмі ЗНО з української мови та літератури. ви можете підготуватися до ЗНО. Запропоновані тести охоплюють практичний матеріал основних розділів курсу сучасної української мови і передбачають закриті тестові завдання чотирьох типів: 1. Завдання з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох варіантів відповідей. 2. Завдання з вибором однієї правильної відповіді з п’яти варіантів відповідей. 3. Завдання з вибором кількох правильних відповідей. 4. Завдання на встановлення відповідності. Вони допоможуть старшокласникам якісно підготуватися до ЗНО з української мови. Пройдіть онлайн тестування з української мови.


Тести розроблено за зразком завдань зовнішнього незалежного оцінювання. Завдання подано за варіантами відповідно до програмових вимог ЗНО з української мови та літератури. Структура тестів дозволяє учням користуватися ними як самостійно, так і на уроках.. Тест на урок Українська мова скачати. Опис документу: Тести розроблено за зразком завдань зовнішнього незалежного оцінювання. Завдання подано за варіантами відповідно до програмових вимог ЗНО з української мови та літератури. Структура тестів дозволяє учням користуватися ними як самостійно, так і на уроках. Перегляд матеріалу. Отримати код. Підготовка до ЗНО. Тест. I варіант.


Головна » Файли » Підготовка до ЗНО » тренувальні тести, літературні диктанти. У категорії матеріалів: 5 Показано матеріалів: 1-5. підготовка до ЗНО (українська мова та література) - таблиця проходження тестів онлайн. проходь тести онлайн - заповнюй таблицю. тренувальні тести, літературні диктанти | Переглядів: 897 | Завантажень: 108 | Додав: teachers | Дата: 04.01.2015 | Коментарі (0). Підготовка до ЗНО.


Тренувальні тести з укр. мови та літ. Підготовка до ЗНО. ridnamova.kiev.ua. Надіслати електронною поштою Опублікувати в блозі Опублікувати у Twitter Опублікувати у Facebook Поділитися в Pinterest. Блог вчителя української мови та літератури Онуферко Ірини Іванівни. Блог вчителя історії Рябцевої Олени Миколаївни. Блог Ківеждій Олесі Василівни, учителя української мови та літератури. Блог учителя української мови та літератури. Бойко Людмила Борисівна. Блог Олени Тараріної.


Тренувальні тести. Матеріал з сайту: osvita.ua. Зовнішнє незалежне оцінювання (базовий рівень). 2015 року з української мови та літератури (додаткова сесія). 1. Літеру о треба писати на місці пропуску в слові. А. каш..вар. Українська література. 34. Про героїчну битву українського війська проти загарбників біля Савур-могили йдеться у творі. А. «Засвіт встали козаченьки».


ЗНО 2017. Тренувальні вправи. Українська мова. Теорія. Розділ присвячений підготовці до Зовнішнього Незалежного Оцінювання. Тестування з теми: "Орфографія. Велика літера у власних назвах. Тренувальні тести у форматі ЗНО. Варіант№9. Вікторина з однією відповіддю.Тема:"Лексикологія".


Фразеологізми. Зарубіжна Література. Байки. Цитати. 11. Службові частини мови та вигук. 12. Загальна морфологія. 13. Словосполучення. Завдання в тестовій формі. Підготовка до ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання). Для правовласників. © supermif.com, 2011—2019.


Українська мова та література (тест). Тут ви можете пройти тренувальні тести ЗНО з української мови та літератури онлайн. Якщо Ви маєте скретч-карту, введіть код тут: Для отримання доступу до теми/курсу натисніть на кнопку "Придбати". Ви можете додатково замовити цей курс іншою мовою. Для цього надішліть свій скретч-код на електронну адресу ucpa@ukr.net. Вартість усього курсу (при одночасній сплаті за користування всіма темами). 5 грн. Придбати. Оберить зручну сістему оплати


Тест ЗНО з Української мови та літератури 2021 року складається із 58-ми завдань, трьох видів: 48 завдання з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох чи п'яти варіантів, завдання №1 - №23, 29-33, 34-53 - до кожного тестового завдання надано чотири або п’ять варіантів відповіді, з яких лише один є правильним. Завдання вважається виконаним, якщо учасник вибрав правильну відповідь. За всі правильно виконані тести учасник ЗНО з Української мови та літератури може набрати 84(104 з урахуванням завдання з відкритою відповідю) тестові бали. На виконання тесту абітурієнтам буде відведено 150(180) хвилин. Під час тестування забороняється використання будь-яких стороніх матеріалів, окрім наданих в тестових зошитах.


Експрес-уроки української мови. Мова - ДНК нації. Користувачі, що підписалися. Wikipedia. Пропоную вашій увазі таблицю за творами української літератури відповідно до нової програми ЗНО. Таблицю можна переглядати на блозі, а можн. Цитати літературних героїв. Пропоную тренувальні тести за тво. Тема "Венеціанське вікно". На платформі Blogger .


ТРЕНУВАЛЬНЕ ОНЛАЙНОВЕ ТЕСТУВАННЯ підготовка до ЗНО. ТРЕНАЖЕР з історії України. NEW. Ви обрали тренувальне онлайнове тестування. Розподіл завдань у тестах за змістом і за формою є максимально наближений до тестів ЗНО з врахуванням специфіки комп'ютерного тестування. Ви можете обрати тренувальні тестування по розділах (періодах) програми, які тривають по 20 хвилин, або підсумкове тестування, яке триває 60 хвилин. Уважно читайте інструкції до виконання завдань і самі завдання. Помилково набрані відповіді можна виправляти. Стежте за часом. Українська мова та література Мікротексти Орфографія Фонетика. Графіка. Орфоепія Лексикологія.


Тест № 1. БАЗОВИЙ РІВЕНЬ - ТРЕНУВАЛЬНІ ТЕСТИ У ФОРМАТІ ЗНО - УКРАЇНСЬКА МОВА - Обов’язковий іспит ДПА і ЗНО 2018 - Матеріал посібника, що відповідає програмовим вимогам ЗНО та ДПА з української мови, обіймає повний шкільний курс від 5 до 11 класу. Опрацювання теоретичних відомостей, виконання тематичних і тренувальних тестів та контрольних робіт розраховані на 100 днів підготовки до ЗНО та ДПА.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу