реферат про мексику по українськи

Реферат Мексика. Мексиканские Сполучені Штати. Площа: 1,9 млн. км2. У Мексиці існує сила-силенна марьячес — народних музикантів. Об'єднуючись в ансамблі, вони відіграють майданами і вулицях, в ресторанах і готелях, на офіційних заходах і сільських святах. Жизнерадостность важко позбутися мексиканців під час проведення Свята мертвих, чи Дня всіх святих, що відзначається щорічно 2 листопада.


Повідомлення про Мексику коротко викладений в цій статті, розповість Вам багато корисної інформації про цю іспаномовну країну. Інформація про Мексику може бути доповнена цікавими фактами. Зміст. Розповідь про Мексику. Державний лад Мексики. Клімат Мексики. Корисні копалини Мексики. Рослинний і тваринний світ Мексики. Пам’ятки Мексики. Найцікавіші факти про Мексику. Розповідь про Мексику. Мексика – це північноамериканська країна, що займає більшу частину Середньої Америки. Вона межує на півночі з такими штатами США як Арізона, Каліфорнія, Нью-Мексико і Техас. На південному сході межує з Белізом.


Ме́ксика, офіційно Мексика́нські Сполу́чені Шта́ти — країна в південній частині Північної Америки. Межує на півночі зі Сполученими Штатами Америки; на півдні і на заході омивається Тихим океаном; на південному-сході — з Гватемалою, Белізом і Карибським морем; на сході — омивається Мексиканською затокою. Охоплюючи територію площею 1 972 550 kм2, є 13-ю найбільшою країною у світі, яка має близько 128 649 565 жителів, що робить її 10-ю країною за чисельністю населення світу та найнаселенішою іспаномовною.


Короткий огляд історії Мексики. Вирішальна битва між техаської і мексиканської арміями у Сан Хасінто. Сучасний стан розвитку Мексики. Офіційний рівень безробіття в країні. Валовий внутрішній продукт. Сучасний стан економічних відносин України та Мексики. Студенты, аспиранты, молодые ученые, использующие базу знаний в своей учебе и работе, будут вам очень благодарны. Размещено на www.allbest.ru/. Реферат. з історії України. "Україна - Мексика".


Сполучені штати Мексики в південно-західній частині Північної Америки. Мексиці також належить ряд островів у Тихому океані і в Каліфорнійському затоці. Територія 1958.2 тис. кв. км. Столиця - Мехіко. Населення країни 91,1 млн. чол. Офіційна мова - іспанська. Пануюча релігія-католицизм. Мексика член ОЕСР, АТЕС, ОАД, ЛААІ, ЛАЕС і єдина латиноамериканська країна, яка є засновником ЄБРР. Політичний устрій. інституційно-революційно партія заснована в 1929 році. Мексика - найбільш розвинена країна Латинської Америки. За виробництвом ВНП і промислової продукції вона займає друге місце в регіоні, поступаючись за цими показниками лише Бразилії. Так середньорічний приріст ВВП з 1965 по 1970р. дорівнював 6,9%, в 1970 - 1974р.


Мексика — держава в Північній Америці, яка межує на півночі зі Сполученими Штатами Америки, на півдні з Ґватемалою, Белізом. Омивається на заході Тихим океаном, на південному сході Карибським морем та на сході Мексиканською затокою. Мексика була колискою древніх цивілізацій Нового Світу, є найбільшою за кількістю населення іспаномовною країною світу.


Мексика - одна з найбiльших держав Латинської Америки. Його територiя дорiвнює 1958200 квадратних кiлометрiв. По територiї серед країн захiдної пiвкулi Мексика займає п'яте мiсце. Оскiльки обсяг виробництва кави, бавовни, цукрової тростини i мексиканської пеньки зростав за рахунок скорочення натурального сiльського господарства, бiльшiсть селян постраждали, так як землi, що належали їх громадi, так званi "ехiдос", були зайнятi приватними землевласниками, i вони були змушенi працювати на плантацiях , якi спецiалiзувалися на вирощуваннi експортних культур, або всi разом залишати землю. Рух за повернення землi селянам i проти економiчного панування iноземцiв призвело до спалаху революцiї 1910, яка повалила Дiаса.


Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Цікаві факти про Мексику — презентація з географії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Найкоротше президентство в світі Вільям Генрі Гаріссон був 9- м президентом Сполучених Штатів Америки , і чий термін правління був найкоротшим в історії США . Він помер від пневмонії в офісі на 32- му дні свого президентства. Але в тривалості свого правління Гаріссон сильно поступається тридцять четвертому президенту Мексики Педро Ласкураіну , який правив країною кілька годин. Слайд #3. Свято 5 травня – це не те , що всі думають Багато хто думає , що 5 травня в Мексиці ( Cinco de Mayo ) відзначають як день незалежності.


Мексика. Загальні відомості. Офіційна назва — Мексиканські Сполучені Штати. Географічне положення. Мексика займає південну частину Північної Америки. На півночі вона межує із США, на півдні — з Гватемалою і Белізом. Східну частину Мексики омивають Мексиканська затока і Карибське море Атлантичного океану, західну — Тихий океан. У цілому географічне положення країни сприятливе для її соціально-економічного розвитку. Історія виникнення та розвитку. На території Мексики виникли, процвітали й занепали декілька відомих індіанських цивілізацій, які залишили по собі руїни величних міст і храмів.


Мексика реферат українською.  Ru - полезные учебные материалы все самое необходимое для учебы и не только. Курсовые, лекции. Рефераты - все здесь все рефераты - собраны здесь для вас, заходите и смотрите самитесты по географии, 10 класс. Скачать pdf, djvu: тесты по географии, 10 класс, баранчиков е.


Мексика доклад по географии, кратко изложенный в этой статье, расскажет Вам много полезной информации об этой испаноговорящей стране. Содержание. Сообщение о Мексике. Государственный строй Мексики. Климат Мексики. Полезные ископаемые Мексики. Растительный и животный мир Мексики. Достопримечательности Мексики. Самые интересные факты о Мексике. Сообщение о Мексике. Мексика – это североамериканская страна, занимающая большую часть Средней Америки. Она граничит на севере с такими штатами США как Аризона, Калифорния, Нью-Мексико и Техас. На юго-востоке граничит с Белизом и Гватемалой.


Природа Мексики. Мексика - это ни с чем не сравнимая мозаика экосистем: ведь речь идет о стране, занимающей четвертое место в мире по биологическому разнообразию. В Мексике существует 58 национальных парков и заповедников биосферы, не считая множества прекрасных уголков природы. На большом центральном плоскогорье расположены одни из самых высоких вершин континента.


Мексика реферат українською.  Ru - полезные учебные материалы все самое необходимое для учебы и не только. Курсовые, лекции. Рефераты - все здесь все рефераты - собраны здесь для вас, заходите и смотрите самитесты по географии, 10 класс. Скачать pdf, djvu: тесты по географии, 10 класс, баранчиков е.


Мексика расположена на юге Северной Америки и занимает большую часть Средней Америки. На севере Мексика граничит с США (а именно со штатами Калифорния, Аризона, Нью-Мексико и Техас), длина границы 3141 км. К востоку от города Сьюдад-Хуарес до Мексиканского залива граница проходит по извилистой реке Рио-Гранде. Несколько естественных и рукотворных отметок определяют границу с США к западу от Сьюдад-Хуарес до Тихого океана.


Покриваючи частина південного узбережжя Мексики, це місто всесвітньої спадщини пропонує як природні, так і штучні пам’ятки.Відомий своїми корінними жителями і стародавніми культурами, а також історією декоративно-прикладного мистецтва – місто є винятковим місцем призначення для туристів і мандрівників. При відвідуванні упевніться, що досліджували частина барвистою колоніальної архітектури, а також навколишнього простору, яке в достатку змішано з пустельними фрагментами берегової лінії, густих лісів і фотогенічних водоспадів. 4. Чьяпас. Субтропічний рай, оточений джунглями тропічного лісу і ста.


Мексика – країна з давньою історією, яка таїть в собі безліч цікавих фактів. Багато хто їздить в цю країну тільки заради того, щоб більше дізнатися про стародавні цивілізації, що існували на території Мексики. Але в цій статті я спробую довести, що Мексика – країна повна дивовижних фактів і чудових пам’яток, пов’язаних не тільки з цивілізацією мМайя і ацтеками. Цікаві факти Мексики. Відео факти про Мексику! Офіційна назва Мексики – Сполучені Штати Мексики. Населення становить понад 112 млн осіб (11 місце в світі). Цікавий факт: місто Мехіко – перше мысто Північної Америки. Населення столиці Ме.


Мексика (полное название Мексиканские Соединенные штаты) – крупная страна в Северной Америке. Ее территория составляет 1 972 550 квадратных километров, включая 6 000 квадратных километров островов. На севере страна имеет границу с США, на юге с маленькими государствами Центральной Америки Белизом и Гватемалой. Север Мексики расположен в зоне субтропического климата, а остальная территория в тропиках. В Мексике произрастают: агава, кактусы, юкка, растения из которых добывается каучук, меските, пальмы, оливковые деревья, а также сосна, дуб и ель. Животный мир представлен койотами, оцелотом, ягуа.


Мексика — независимая страна в южной части Северной Америки, расположенная в самой широкой части перешейка на юге от границы США, соединяющего два материка: Северная и Южная Америка. Площадь — 1,97 миллиона км2 (13-е место в мире), население — 121 миллионов человек, плотность — 62 чел/км2. Мексика. География, описание и характеристики страны. Мексика — независимая страна в южной части Северной Америки, расположенная в самой широкой части перешейка на юге от границы США, соединяющего два материка: Северная и Южная Америка. Площадь — 1,97 миллиона км2 (13-е место в мире), население — 121 миллионов человек, плотность — 62 чел/км2.


Здесь собрана основная информация для путешественников по Мексике. Крупнейшие города Мексики (по данным 2009 года без учёта пригородов) Экатепек-де-Морелос (1 734 701 жит.) Тихуана (1 590 420 жит) Пуэбла (1 590 256 жит.) Гвадалахара (1 564 514 жит.)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу