дід мороз сидить у санях їде їде от дива

Казковий Новий рік Дід Мороз сидить у санях, їде, їде - от дива! Бачить - заєнька маленький під ялинкою стриба. На ялинці зірка-зіронька сія, А ялинка пишна, пишна і жива. -- А у зайця вуха довгі, він ялиночку стеріг, І до нього вовчик-братик з лісу весело прибіг. Ведмежа із татом стали танцювать, Із бочонка медом звірів пригощать. -- Рижі білки поспішали і горіхів принесли, А їжата на колючках несли сушені гриби. Дід Мороз у колі там співа пісні, Роздає гостинці і радіють всі! ___ Новий рік, гостинці - і радіють всі!


Дід Мороз сидить у санях, Їде, їде - от дива! Бачить - заїнько маленький Під ялинкою стриба. На ялинці зірка-зіронька сія, А ялинка пишна, пишна і жива. А у зайця вуха довгі, Він ялиночку стеріг, І до нього вовчик-братик З лісу весело прибіг. Ведмежа із татом Стали танцювать, Із бочонка медом Звірів пригощать. Рижі білки поспішали І горіхів принесли, А їжата на колючках Несли сушені гриби. Дід Мороз у колі Там співа пісні, Роздає гостинці - І радіють всі! Новий рік, гостинці, І радіють всі! Поділитись сторінкою


Дід Мороз сидить у санях, їде, їде - от дива! Бачить - заєнька маленький під ялинкою стриба. А ялиночка пухнаста, наче зіронька, сія, Вся зелена і прекрасна, і розкішна, і жива. А у зайця вуха довгі, він ялиночку стеріг, І до нього вовчик-братик з лісу весело прибіг. Ведмежа прийшло із татом під ялинку танцювать, Із бочонка своїм медом стали друзів пригощать. Рижі білки поспішали і горіхів принесли, А їжата на колючках несли сушені гриби. Дід Мороз посеред кола весело співа пісні, Наділяє всім гостинці. Новий! Рідіють всі! - . - - 2-я редакция текста, опубликована в сборнике "Зимонька&.


Исполнитель: Невiдомий, Песня: дід мороз сидить у санях їде їде от дива, Продолжительность: 01:12, Размер: 2.78 МБ, Качество: 320 kbit/sec, Формат: mp3. №75629999. Невiдомий дід мороз сидить у санях їде їде от дива. 01:12. Исполнитель: Невiдомий Продолжительность: 01:12 Размер: 2.78 МБ Качество: 320 kbit/sec Формат: mp3.


Дід Мороз сидить у санях, їде, їде - от дива! Бачить - заєнька маленький під ялинкою стриба. На ялинці зірка-зіронька сія, А ялинка пишна, пишна і жива. -- А у зайця вуха довгі, він ялиночку стеріг, І до нього.


Исполнитель: Невiдомий Название песни: дід мороз сидить у санях їде їде от дива Дата добавления: 09.06.2018 | 14:15:04. Просмотров: 32 0 чел. считают текст песни верным 0 чел. считают текст песни неверным. На этой странице находится текст песни Невiдомий - дід мороз сидить у санях їде їде от дива, а также перевод песни и видео или клип. Текст. Перевод.


Неизвестен — Дід мороз сидить у санях. 01:12. © 2021 Хотплеер По всем вопросам пишите на: hotpleer@mail.ru Правообладателям. Группой крупнейших российских правообладателей авторских и смежных прав, а именно: ООО «НЦА», ООО «ЛенГрад», ООО «Креатив Медиа», ООО «Новый мир», ООО «Медиалайн», ООО «Диджитал Прожект» и другими, в рамках заключенных с ООО «АдвМьюзик» лицензионных соглашений, вэб-сайту hotplayer.ru предоставлены разрешения на использование музыкального контента, принадлежащего данным Правообладателям, способом доведения до всеобщего сведения в цифровой форме через Интернет.


# Невiдомий – дід мороз сидить у санях їде їде от дива. На этой странице Вы можете скачать Невiдомий – дід мороз сидить у санях їде їде от дива в высоком качестве (320Kbps) на компьютер, телефон, андроид, айфон или айпад. Слушайте музыку Невiдомий – дід мороз сидить у санях їде їде от дива онлайн и другие рингтоны и минусовки. 1:12. Невiдомий – дід мороз сидить у санях…


Дід Мороз і Снігуронька на передовій. 3.71 MB 00:02:49 134. Слушать.


дід мороз сидить у санях. Прослушать Скачать На звонок. 1:12. Невiдомий дід мороз сидить у санях їде їде от дива. Прослушать Скачать На звонок. 1:12.


Дід Мороз сидить у санях Скачать бесплатно и без регистрации музыку в MP3 формате! Только здесь самые новые и популярные песни в формате MP3! Дід Мороз сидить у санях. Дід Мороз сидить у санях. Найдено 2 треков по данному запросу. Поделиться страницей в соц. сетях: Дід мороз сидить у санях. Неизвестен. 01:12. дід мороз сидить у санях їде їде от дива. Невiдомий. 01:12.


дід мороз сидить у санях. 1:14. Казковий Новий рік. Дед Мороз летит на санях мультфильм. Марина Артемьева. Baxış 51K3 il əvvəl. Дива Святого Миколая. ЗОЛОЧІВ.НЕТ. Baxış 2,4K16 gün əvvəl.


Слушать и скачать mp3 Новорічна Пісня Дід Мороз. Размер: 4.47 MB, Длительность: 3 мин и 24 сек, Битрейт: 192 Kbps. Пісня про Діда Мороза Н Май Плюс для розучування - Поиск музыки онлайн на Mp3itune, скачивайте музыку без ограничений!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу