посадова інструкція з пожежної безпеки в підсобних приміщеннях на складі

Ця Інструкція поширюється на всі приміщення складів продукції і встановлює вимоги пожежної безпеки, порядок дій у разі виникнення пожежі в складі продукції і є обов'язковою для вивчення та виконання відповідальною особою за пожежну безпеку, усіма працівниками та відвідувачами, які знаходяться в приміщеннях складу продукції, а також для технічних працівників та обслуговуючого персоналу. 2. Вимоги пожежної безпеки. Усі працівники складу продукції під час прийняття на роботу і в процесі праці повинні проходити протипожежний інструктаж та перевірку знань з питань пожежної безпеки. Склад проду.


Ця Інструкція поширюється на всі приміщення матеріального складу і встановлює вимоги пожежної безпеки, порядок дій у разі виникнення пожежі в матеріальному складі і є обов'язковою для вивчення та виконання відповідальною особою за пожежну безпеку, усіма працівниками та відвідувачами, які знаходяться в приміщеннях матеріального складу, а також для технічних працівників та обслуговуючого персоналу. 2. вимоги пожежної безпеки. За пожежною небезпекою згідно з ОНТП 24-86 приміщення матеріального складу відносяться до категорії _, за Правилами будови електроустановок (ПБЕ) - до класу зони _ . У.


Відповідно до ст. 20 Кодексу цивільного захисту України, до завдань і обов’язків суб’єктів господарювання зокрема належить розроблення і затвердження інструкцій та видання наказів з питань пожежної безпеки. Згідно з вимогами розділу ІІ Правил пожежної безпеки в Україні, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 30 грудня 2014 р. № 1417 (далі — Правила.


Ця інструкція поширюється на службові приміщення (офіси) назва підпрємства і визначає вимоги щодо забезпечення пожежної безпеки в цих приміщеннях. Інструкція є обов’язковою для вивчення та виконання всіма працівниками та відвідувачами, які знаходяться у службових приміщеннях, а також обслуговуючим персоналом підприємства. 2. Вимоги пожежної безпеки. Меблі та обладнання мають розміщуватися таким чином, щоб забезпечувався вільний евакуаційний прохід до виходу з приміщення (завширки не менше ). Евакуаційні шляхи та виходи необхідно постійно утримувати вільними, нічим не захаращувати.


Ця Інструкція поширюється на всі приміщення гаража і встановлює вимоги пожежної безпеки, послідовність дій у разі виникнення пожежі в гаражі та є обов'язковою для вивчення й виконання відповідальним за пожежну безпеку, всіма водіями й працівниками, які перебувають у приміщеннях гаража, а також технічним персоналом та обслугою. 2. вимоги пожежної безпеки. Усі водії та працівники під час прийняття на роботу й у процесі праці повинні проходити протипожежні інструктажі, перевірку знань з питань пожежної безпеки. Відстань між боковими бортами автомобілів і стіною.


1.4. Відповідальність за дотримання заходів пожежної безпеки під час виконання робіт субпідрядними організаціями покладається на керівників цих організацій і виконавців робіт, призначених наказами. 1.5. Відповідальність за пожежну безпеку побутових приміщень та допоміжних підсобних приміщень несуть виконавці робіт, у віданні яких знаходяться зазначені приміщення.


Ця Інструкція поширюється на службові приміщення і визначає вимоги щодо забезпечення пожежної безпеки в цих приміщеннях. Інструкція е обов'язковою для вивчення та виконання всіма працівниками, які знаходяться у службових приміщеннях, а також обслуговуючим персоналом. 2. Вимоги пожежної безпеки. Меблі та обладнання мають розміщуватися таким чином, щоб забезпечувався вільний евакуаційний прохід до дверей виходу з приміщення (завширшки не менше 1 м). Евакуаційні шляхи та виходи необхідно постійно утримувати вільними, нічим не захаращувати.


Інструкція з пожежної безпеки № ___. "Про заходи пожежної безпеки в дошкільному. навчальному закладі «Сонечко». Мартинівка. 2.2.22. Одяг і взуття слід сушити в приміщеннях, виділених спеціально для цієї мети, з обігрівом радіаторами водяного опалення. 2.2.23. Вогневі та зварювальні роботи можуть виконуватися тільки з письмового дозволу завідувача дошкільного навчального закладу. Ці роботи мають проводитися згідно з вимогами правил пожежної безпеки.


1.1. У кожному приміщенні має бути призначений відповідальний за пожежну безпеку, вивішена на видному місці табличка із зазначенням його посади та прізвища. 1.2. Інструкція встановлює основні заходи щодо забезпечення пожежної безпеки у службових та конторських приміщеннях (офісах). 1.3. Вимоги інструкції є обов'язковими для усіх працюючих в приміщеннях. 1.4. Працівники службових і конторських приміщень зобов'язані дотримуватися вимог загальної об'єктової та даної інструкцій про заходи пожежної безпеки. 1.5. До самостійної роботи допускаються працівники, які пройшли вступний прот.


ІНСТРУКЦІЯ про заходи з пожежної безпеки для складських приміщень. За пожежною небезпекою згідно з ОНТП 24 - 86 приміщення складу відносяться до категорії " В ", за Правилами улаштування електроустановок (ПУЕ) - до класу зони “П-2а”. Усі працівники складу під час прийняття на роботу і в процесі праці повинні проходити протипожежний інструктаж та перевірку знань з питань пожежної безпеки. 1. Вимоги пожежної безпеки. За пожежною небезпекою згідно з ОНТП 24 - 86 приміщення складу відносяться до категорії " В ", за Правилами улаштування електроустановок (ПУЕ) - до класу зони “П. На складі необхідно суворо дотримуватися правил спільного зберігання матеріальних цінностей.


НАКАЗУЮ: 1. Затвердити Правила пожежної безпеки в Україні, що додаються. 1. Ці Правила встановлюють загальні вимоги з пожежної безпеки до будівель, споруд різного призначення та прилеглих до них територій, іншого нерухомого майна, обладнання, устаткування, що експлуатуються, будівельних майданчиків, а також під час проведення робіт з будівництва, реконструкції, ре-ставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення будівель та споруд (далі - об'єкт). У цих інструкціях повинні вказуватися: ·категорія приміщення з вибухопожежної та пожежної небезпеки (для виро-бничих, складських приміщень та лабораторій); ·вимоги щодо утримання евакуаційних шляхів та виходів


2. Ця Інструкція встановлює загальні вимоги з пожежної безпеки до будівель, споруд, прилеглих до них територій, приміщень, іншого нерухомого майна, обладнання, устаткування університету і є обов’язковою для виконання здобувачами освіти, керівниками, педагогічними, науковими, науково-педагогічними, технічними працівниками, спеціалістами і обслуговувальним персоналом університету (далі - учасники освітнього процесу). 5. Забезпечення пожежної безпеки в університеті покладається на ректора, керівників структурних підрозділів (факультети, кафедри, лабораторії, навчальні кабінети, відділи, склади, бібліотеки, архіви, майстерні тощо) відповідно до законодавства.


Вимоги пожежної безпеки для складських приміщень. У складських приміщеннях під час зберігання різних речовин та матеріалів слід ураховувати їхні пожеже небезпечні фізико-хімічні властивості (здатність до окислення, самонагрівання, займистість у разі потрапляння вологи, взаємодії з повітрям тощо), сумісність, а також ознаки однорідності речовин, що застосовуються для гасіння пожежі. Спільне зберігання в одній секції з каучуком або автомобільною гумою, а також легкозаймистих і горючих речовин та будь-яких інших матеріальних цінностей, незалежно від однорідності застосовуваних вогнегасних речовин.


Ця Інструкція поширюється на приміщення офісу та та складу_ що знаходиться по вул._і, і встановлює основні вимоги до забезпечення пожежної безпеки. Інструкція є обов'язковою для вивчення та виконання відповідальною особою за пожежну безпеку, усіма працівниками, відвідувачами, орендарями. Посадові особи до початку виконання своїх обов'язків і періодично один раз на три роки повинні проходити навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. Усі працівники при прийнятті на роботу і за місцем роботи повинні проходити інструктажі з питань пожежної безпеки. Инструкция по охране труда для электромонтера. Інструкція про заходи з пожежної безпеки (UA).


Інструкція про заходи пожежної безпеки (далі - Інструкція) розроблена відповідно до вимог Закону України «Про пожежну безпеку», НАПБ А.01.001-2004 «Правила пожежної безпеки в Ук¬раїні» і встановлює правила дотримання пожежної безпеки в усіх будинках, будівлях, спорудах, виробничих, службових, складських, допоміжних та інших приміщеннях підприємств усіх форм власності та підпорядкування. 1.5. У разі виявлення порушень вимог пожежної безпеки чер¬говий зобов'язаний повідо-мити керівництво й ужити заходів щодо їх усунення.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу