документальне кіно про розмноження людини і тварин на урок біології

ВКонтакте – универсальное средство для общения и поиска друзей и одноклассников, которым ежедневно пользуются десятки миллионов человек. Мы хотим, чтобы друзья, однокурсники, одноклассники, соседи и коллеги всегда оставались в контакте. интересные фильмы про природу ВВС и Дискавери можете найти по ссылке: www.dokonlin.ru/video/priroda. 1. Нравится Показать список оценивших.


Розробки уроків та методичні матеріали з біології від провідних експертів в галузі методики викладання - використовуються сучасні наукові дані й прогресивні педагогічні технології. Використовуючи сайт ви погоджуєтесь з правилами користування. Віртуальна читальня освітніх матеріалів для студентів, вчителів, учнів та батьків. Наш сайт не претендує на авторство розміщених матеріалів. Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі Інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами. Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь-який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.


Розмноження і розвиток тварин. Розмноження - відтворення організмом нових особин. форми: І. Нестатеве розмноження - з участю нестатевих клітин, всі організми клони (подібні). способи: 1. Брунькування - на тілі тварини → багатоклітинні бруньки ⇒ новий організм. губки, гідри, коралові поліпи. Іл. Брунькування гідри. 2. Фрагментація - тіло → на багато частин ⇒ нові організми. багатощетинкові черви, морські зірки. Іл.


Розмноження та розвиток людини (варіант 2) — презентація з біології на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Розмноження та розвиток людини Підготували учениці 9-А класу Корост Аліна та Баліна Тетяна. Слайд #2. Великий Арістотель, спостерігаючи за розвитком курчати, припустив, що ембріон утворюється в результаті змішування рідини, яка належала обом батькам. Слайд #3. В XVII ст. англійский лікар та біолог Уільям Гарвей запропонував деякі досліди для перевірки теорії Арістотеля. Будучи придворним лікарем Карла I, Гарвей отримав дозвіл робити досліди на оленях, мешкаючих в королівських угіддях. Гарвей дослідив 12 самок оленів, померших в різні терміни після спарювання.


Презентация на тему РОЗМНОЖЕННЯ ТВАРИН до уроку з біології. РОЗМНОЖЕННЯ ТВАРИН Навчальна презентація до уроку “ Як розмножуються тварини. Контрольна робота “ Урок з курсу “Я і Україна. Природознавство ” 3 клас Кислівська ЗОШ І-ІІІ ст. Куп'янської РДА Харківської області Вчитель: Чумак Н.В. Слайд 2.


Урок для 7 класу з біології на тему: Розмноження тварин. Пояснення теми уроку з предмету "Біологія 7 клас". Розмноження тварин. 7 клас. Біологія. Урок онлайн. Домашнє завдання: за підручником Остапченко параграф 39, за підручником Соболь параграф 44, за підручником Шабанов параграф 45. Оцінка. ( 1 оцінка, середнє 1 з 5 ).


Конспект на урок Біологія скачати. Індивідуальний розвиток тварин. Мета: сформувати знання учнів про типи розвитку тварин; виявити відмінності між розвитком з перетворенням та без перетворення; встановити риси подібності і відмінності між чоловічими та жіночими статевими клітинами. Основні поняття і терміни: гамети, запліднення, зигота, метаморфоз, яйце, личинка, лялечка, ембріональний розвиток, живородіння. Обладнання: таблиці «Будова статевих клітин», «Типи розвитку тварин», відео- матеріали «Типи розвитку». Хід уроку: І.Перевірка домашнього завдання. Біологічний диктант. 1. Розмноження — це . 2. Тварини розмножуються: стат.


Так, людина і великі ссавці народжують за один раз звичайно тільки одне дитинча, в той час як місяць-риба виметивает 300 млн ікринок за один нерест. Багато тварин і рослини чергують безстатеве і статеве розмноження. Гідроїдні чергують статеве і вегетативне розмноження (поліпи розмножуються брунькуванням, потім утворюються медузи, що мають статеві залози) - так званий метагенез. У деяких груп ракоподібних спостерігається гетерогонією: протягом літа вони розмножуються партеногенетически, а до осені розвиваються самці і самки. 5. Урок на тему „Система розмноження тварин” Іваніхіна Катерина Іванівна, вчитель біології ЗОШ № 65, м.Харкова. Відредаговано та надіслано Борисенко І. М.


Підручник з Біології. 7 клас. Соболь - Нова програма. Плодіться й розмножуйтеся, і наповнюйте воду в морях, А птаство нехай розмножується на землі. Книга Буття, 1.22. § 44. РОЗМНОЖЕННЯ ТВАРИН. Основні поняття й ключові терміни: РОЗМНОЖЕННЯ ТВАРИН. НЕСТАТЕВЕ РОЗМНОЖЕННЯ. СТАТЕВЕ РОЗМНОЖЕННЯ. Запліднення. Пригадайте! Як розмножуються рослини? Поміркуйте. Відомий шведський натураліст XVIII століття К. Лінней стверджував, що в тропічних країнах три мухи можуть за той самий час з’їсти здохлу зебру, що й лев. Доведіть це твердження. ЗМІСТ. Яке значення має розмноження для тварин? РОЗМНОЖЕННЯ ТВАРИН .


Урок 43. Розмноження та його значення. Форми розмноження тварин. Статеві клітини та запліднення. Щоб збільшити чисельність свого виду, обов’язково потрібно розмножуватись. Мета уроку: сформувати уявлення про форми розмноження тварин та його значення. Розглянути будову статевих клітин. Розвивати логічне та критичне мислення. Виховувати культуру спілкування. Основні поняття: статеві клітини, зовнішнє запліднення, внутрішнє запліднення, роздільностатевість, гермафродитизм, регенерація. Обладнання і матеріали: таблиці «Розмноження тварин», відео- фрагменти регенерації тварин та їхнього розмноження. Тип .


Мета: розширити знання учнів про розвиток тварин та його типи; удосконалювати вміння та навички роботи з роздавальним матеріалом, підручником, таблицями; розвивати творчу активність та критичне мислення учнів; виховувати бережливе ставлення до природи. Обладнання й матеріали: підручник, робочий зошит Тип уроку. Засвоєння нових знань. ХІД УРОКУ І. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності учнів. «Закінчи речення».


вивчення процесів роботи органів людини. Визначення таксономічного статусу кримської популяції жабоп’явки алжирської. Предмет: Біологія. Автор проекту: Дьяков Максим Олегович. У представленому дослідницькому проекті з біології на тему "Алергія: причини, симптоми, наслідки" автор вивчає питання алергії як захворювання людини, з яким треба бути знайомим і вміти себе поводити під час алергічних приступів, а також робити профілактику цієї хвороби. Ріст та розвиток ріпчастої цибулі в різних умовах. Предмет: Біологія. Автор проекту: Логвіненко Сніжана Сергіївна.


Урок з теми Етапи розвитку біології. Теоретичні матеріали та завдання Біологія, 9 клас. МiйКлас — онлайн школа нового покоління. Дав перший відносно докладний опис будови людини і тварин, указаши на роль середовища і спадковості у виникненні хвороб. Аристотель (\(384\) — \(322\) рр. до н. е.) — основоположник зоології. Описав багатьох тварин, поклав початок систематики (він ділив навколишній світ на чотири царства: неживий світ землі, води і повітря, світ рослин, світ тварин і світ людини). Теофраст (\(372\) — \(287\) рр. до н. е.) — основоположник ботаніки. Описав понад \(500\) видів рослин, указавши відомості про будову і розмноженні багатьох з них.


Біологія. Розмноження тварин (Тиж.2:ЧТ) ДЗ: за підручником Л.І.Остапченко параграф 39, за підручником В.І.Соболь . 1:01. Розмноження тварин. Відео до уроку біології 7 клас. Розмноження тварин. Форми розмноження. Розмноження Людини. Біологія до ЗНО. Рет қаралды 8 М. Жыл бұрын.


Основні завдання сучасної селекції: -підвищення продуктивності існуючих, виведення нових сортів, порід та штамів, пристосованих до умов сучасного автоматизованого с\г та промисловості; -участь у забезпеченні максимального виробництва харчових продуктів за мінімальних витрат; - вивчення і врахування різноманіття вихідного матеріалу, спадкову мінливість, роль середовища у формуванні фенотипу, закономірності успадкування при гібридизації з метою поліпшення якостей існуючих і створення нових порід, сортів та штамів.


розмноження людини презентація. 12:42. Розмноження рослин.Вегетативне розмноження. Олена Задорожна. Views 2.5KMonth ago. Відео-презентація уроку для 6 класу з біології на тему : " Розмноження рослин.Вегетативне розмноження."Можна . 8:35. Вегетативне розмноження рослин. Tеtіana Chуchkovska. Views 14K2 months ago. Навчальний відеоурок, біологія 6 клас Підготовка до ЗНО. 6:13. Запліднення, вагітність і ембріональний розвиток людини. Біологія Хімія Наталія Бодюл. Views 7K9 months ago. 9:38. Земноводні. Розмноження та розвиток. Урок природознавства 3 клас. Лілія Медведенко. Views 6977 m.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу