прибулець павло українською торент

Прибулець Павло 2011 BDRip: Грем і Клайв кращі друзі і затяті шанувальники фантастики. Хлопці вирішують відправитися з Англії в США, щоб побувати на одному з найбільших фестивалів фантастики «Комік-кон» і проїхатися по місцях, де були помічені НЛО, а найголовніше побувати в легендарній зоні 51. Аудіо # 1: мова: українська переклад: професійний дубльований кодек: AC3 2.0 бітрейт: 192 кб/с. Аудіо # 2: мова: англійська переклад: ориґінал кодек: AC3 5.1 бітрейт: 384 кб/с. Скачати "Прибулець Павло" через торрент безкоштовно і без реєстрації. Завантажити торрент (20.4 Kb). Схожі матеріали: Марсіянин.


Русское название: Прибулець Павло Оригинальное название: Paul Год выпуска: 2011 Жанр: Комедия, Фантастика. Описание фильма: Два английских гика отправляются на одно из самых значимых фанатских событий в области фантастики — конвент ComicCon в Америке. По пути, неподалёку от известной Зоны 51, они встречают сбежавшего инопланетянина по имени Пол, который просит помочь ему добраться домой.


Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм. Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация). [Профиль] [ЛС]. palinchak. спасибо за украинские субтитры и наводку на украинский торрент сайт toloka.to/. [Профиль] [ЛС]. Главная » Кино, Видео и ТВ » Зарубежное кино » Звуковые дорожки и Переводы.


Комедія, пригоди, фантастика. Режисер: Ґреґ Моттола. Інопланетянин на ім'я Павло здійснює вимушену посадку на Землю. Однак затримуватися тут у нього бажання немає. Всьому виною став нездоровий інтерес з боку уряду щодо скромної персони Павлика. Він відчайдушно потребує допомоги та . допомога негайно прибуває. "Відважні" рятівники інопланетянина, викликані супроводжувати його - це шанувальники коміксів, які їхали з тільки що відвіданої міжнародної виставки ComicCon. Проте по дорозі ця і без того дивна компанія поповнюється дочкою релігійного фанатика, яку наші герої зовсім випа.


проксировать трекеры. Показано совпадений 2 из 2 (2021-03-03). [Украинский] Прибулець Павло / Paul (2011) DVDRip. nnmclub.to 1.6 GB 1970-01-01 0 1. Пол: Секретный материальчик / Прибулець Павло / Paul (Грег Моттола / Greg Mottola) [2011, фантастика, комедия, AC3][Расширенная версия / Extended Cut] Dub (Ukr / Line) + Sub (ukr). rutracker.org 300 MB 2011-06-21 0 1. © 2019-21 Crazy Spider.


Название: Прибулець Павло Оригинальное название: Paul Год: 2011 Жанр: фантастика, комедия, приключения Страна: США, Великобритания Режиссер: Грег Моттола Сценарий: Ник Фрост, Саймон Пегг Продюсер: Тим Беван, Эрик Феллнер, Нира Парк Оператор: Ларри Шер Композитор: Дэвид Арнольд В ролях: Саймон Пегг, Ник Фрост, Джереми Оуэн, Джефри Тэмбор, Дэвид Хаус, Дженнифер Грэйнджер, Нельсон Асценсио, Бобби Ли, Джейн Линч, Дэвид Кокнер Роли дублировали: Сергей Бурунов, Михаил. Белякович, Владимир Герасимов, Инна Королёва, Михаил Георгиу Слоган: «Кто готов к тесному контакту?» Название: Пол: Секретный матери.


Прибулець Павло (2011) BDRip. Жанр: пригодницький, комедія, фантастика Країна: США, Франція, Велика Британія. Кіностудія / кінокомпанія: Big Talk Productions, Relativity Media, Working Title Films Режисер: Ґреґ Моттола Актори: Саймон Пег, Нік Фрост, Джейсон Бейтман, Сігурні Уівер, Білл Хейдер. Варто відзначити також і старання українських кіношників, які перетворили назву фільму із скромної американської "Paul" (Павло) у жартівливу "Прибулець Павло". Історія починається з того, що два фанати історій про прибульців Грем та Клайв вирушають у подорож по місцях, де колись були помічені НЛО. А по дорозі їм щастить зустріти справжнього гуманоїда, якого звати Павло. ВИДЕОАЛЬБОМ. «Прибулець Павло (2011) BDRip».


Фільми, українською, комедія. Режисер: Ґреґ Моттола. У ролях: Міа Сталлард, Саймон Пеґ, Нік Фрост та ін. Важко знайти такого шанувальника комедійних фільмів і серіалів, який не був би знайомий з творчістю знаменитого дуету Пегг-Фрост. З моменту їх першої зустрічі вони знялися в самих різних проектах, ставши відомими не тільки у себе в Великобританії, але і у всьому світі. Картина, примітна тим, що Пегг і Фрост не тільки виступили виконавцями головних ролей, але і самостійно написали сценарій, що викликає ще більший глядацький інтерес. Починається «Прибулець Павло» з демонстрації того, як в 194.


Дивитися Прибулець Павло (2011) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно. Укр.1. Укр.3. В3В Стрім Українською! Шановні Українчики, прошу приєднатись до мого кумедно-розважального Ютуб каналу Вітусь З Вами - www.youtube.com/channel/UCu3023myRHVbdiu2cQsJHrg Гарно всіх цьомкаю та дуже чекаю на Вас! З пова. 11:47. В3В Стрім Українською! Шановні Українчики, прошу приєднатись до мого кумедно-розважального Ютуб каналу Вітусь З Вами - Уhannel/UCu3023myRHVbdiu2cQsJHrg Гарно всіх цьомкаю та дуже чекаю на Вас! З повагою Ваш Вітусь!


Прибулець Павло. Дивитися. Від 99 руб. До обраного. Додано. 1тис. 37. Але всі плани руйнуються після того, як вони зустрічають Павла — справжнього інопланетянина. За ним уже багато років полюють спецагенти, й Павло просить нових друзів допомогти йому. Доступно на пристроях. iOS. Android. Smart TV. Консолі. Приставки.


Фантастика, комедія. У ролях: Саймон Пегг, Сет Роген, Джейн Лінч. Два англійських гіка відправляються на одну з найбільш значущих фанатських подій в області фантастики — конвент ComicCon в Америці. По дорозі, неподалік від відомої Зони 51, вони зустрічають втікача інопланетянина на ім'я Пол, який просить допомогти йому дістатися додому. Намагаючись врятуватися від урядових агентів, герої випадково викрадають жінку і натикаються на обкуренного свідка аварійної посадки Пола на Землю. Час: 1:44:00.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу