інструкція з службового розслідування, первинного обліку та аналізу пожеж, які сталися на об’єктах мінпаливенерго україни

ІНСТРУКЦІЯ із службового розслідування, первинного обліку та аналізу пожеж, які сталися на об’єктах. Мінпаливенерго України. ИНСТРУКЦИЯ по служебному расследованию, первичному учету и анализу пожаров, происшедших на объектах. Минтопэнерго Украины. Чинний від 2001-04-15. 1 Галузь використання. Ця інструкція визначає обов’язковий для всіх компаній, об’єднань, підприємств, трестів, асоціацій, будівництв, інших установ і організацій (далі — підприємств), підпорядкованих Мінпаливенерго України, порядок організації ведення службового розслідування, первинного обліку та аналізу пожеж і загорянь (далі.


Інструкція із службового розслідування, первинного обліку та аналізу пожеж, які сталися на об'єктах Мінпаливенерго України, затверджена наказом Міністерства палива та енергетики України від 01.02.2001 N 49 (ГКД 34.20.801-2001 (НАПБ 05.029-2001)); Релейний захист, електроавтоматика і протиаварійна автоматика енергосистем. Інструкція з обліку та оцінки роботи, затверджена Міністерством енергетики та електрифікації України 03.11.95 (ГКД 34.35.504-95); Вітроенергетика. Розслідування та облік технологічних порушень на ВЕС, затверджена наказом Міністерства палива та енергетики України 22.05.200.


Про затвердження Інструкції про розслідування та облік нещасних випадків, професійних захворювань і аварій у Збройних Силах України { Із змінами, внесеними згідно з Наказами Міністерства оборони N 49 від 27.02.2013 }. 2.13. Нещасні випадки, що сталися з військовослужбовцями, які були залучені до робіт на об'єктах підприємств, організацій, установ господарського комплексу України (далі - підприємств) за договором (угодою) між військовою частиною і підприємством, розслідуються і беруться на облік військовою частиною за участю в комісії з розслідування представника підприємства.


Інструкція із службового розслідування, первинного обліку та аналізу пожеж, які сталися на об'єктах Мінпаливенерго України. Не діє. Інформація щодо відміни: Розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 р. N 1022-р. Організація видавець: Управління не та охорони праці Мінпаливенерго України. Информація про НАПБ 05.029-2001:Мінпаливенерго України 01.02.2001 Наказ №49; Узгодж. ГУДПО МВС України 22.01.2000 №12/5/124; Чинний з 15.04.2001. «НАПБ 05.029-2001 Інструкція із службового розслідування, первинного обліку та аналізу пожеж, які сталися на об'єктах Мінпаливенерго Укра.


розслідування, первинного обліку та аналізу пожеж, які сталися на об’єктах Мінпаливенерго України -скасований 93 ГКД 34.21.501–2003 Типова інструкція з експлуатації механічного обладнання гідротехнічних споруд 94 ГНД 34.21.522–2004 Резервуари сталеві вертикальні циліндричні для зберігання рідкого палива і води. Положення про вхідний контроль металу теплоенергетичного обладнання з тиском 9 МПа і вище 98 ГКД 34.35.101–95 Обладнання енергетичних блоків потужністю 300 МВт та вище. Вимоги, які визначаються умовами їх автоматизації 99 ГКД 34.35.506–97 Типові технічні вимоги до станційного рівня АСУ ТП ТЕС 100 ГНД 34.42.401–2004 Установки для очищення виробничих стічних вод теплових електростанцій.


Страница 2: Про затвердження Інструкції про розслідування і облік технологічних порушень на об'єктах електроенергетики і в об'єднаній енергетичній системі України (4014). III. Ознаки порушень. 6.2. У разі якщо порушення супроводжувались виникненням пожеж, складається загальний акт порушення з урахуванням основних вимог щодо службового розслідування, первинного обліку і аналізу пожеж на об'єктах Мінпаливенерго України.


6.2. У разі якщо порушення супроводжувались виникненням пожеж, складається загальний акт порушення з урахуванням основних вимог щодо службового розслідування, первинного обліку і аналізу пожеж на об'єктах Мінпаливенерго України. Розслідування порушень з пошкодженням проточної частини турбіни повинно проводитись з урахуванням "Методических указаний по расследованию причин повреждений металла лопаточного аппарата и дисков паровых турбин электростанций", затверджених Міністерством енергетики та електрифікації СРСР 30.12.87 (РД 4.17.424-87).


Державна фіскальна служба України. Офіційний портал. До головного порталу Реєстрація. 6. Ескіз місця, де стався нещасний випадок, згідно з додатком 12 до Порядку (з фотографією місця події) (форма та приклад наведені у додатку 5). 7. Пояснювальні записки потерпілого, безпосереднього керівника потерпілого, свідків нещасного випадку згідно з додатком 13 до Порядку (форма наведена у додатку 6). 8. Витяги: з журналу реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці із записом щодо інструктажу потерпілого . 22. Перелік матеріалів, які були використані під час розслідування нещасного випадку (форма наведена у додатку 17). Додатки: 1. На 2 арк. у 1 прим. 2. На 5 арк. у 1 прим. 3. На 2 арк. у 1 прим.


Інструкції про заходи пожежної безпеки для всіх вибухопожежонебезпечних та пожежонебезпечних приміщень (дільниць, цехів, складів, майстерень, лабораторій тощо); Плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі; Інструкції, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей під час пожежі . Купіть загальнооб'єктової інструкцію з пожежної безпеки ; Зробіть самі план - схему евакуації людей на випадок пожежі(можна знайти в інтернеті); Зупіть вогнегасники згідно з нормами. Якщо у Вас є вогнегасники, а термін перезарядки закінчився, перезарядіть вогнегасники. Купіть журнал обліку вогнегасників.


Ефективне забезпечення пожежної безпеки на будь-якому об’єкті неможливе без розробки та впровадження відповідної якісної документації, яку, в першу чергу, аналізують під час проведення перевірок. Розглянемо перелік основних документів з питань пожежної безпеки для кожного підприємства. Документи щодо ідентифікації та загальних характеристик об’єкта. До таких документів належать: акт (декларація, сертифікат) введення об’єкту в експлуатацію; договір (договори) оренди (у разі оренди) з визначеними правами та обов’язками орендаря та орендодавця щодо забезпечення пожежної безпеки та відповідальност.


Інструкцію із заповнення (ведення) Журналу реєстрації інформації про пожежі та обліку пожеж; титульний аркуш Справи про пожежу. 2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 29.01.2004 N 39 "Про заходи щодо організації виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26 грудня 2003 року N 2030". 3. Встановити, що відповідальність за ведення обліку пожеж та їх наслідків, достовірність і повноту інформації про пожежі несуть керівники територіальних органів ДСН.


Службове розслідування пожежі має бути закінчено в п'ятиденний термін з моменту її виникнення. В окремих випадках термін розслідування може бути продовжений, але не більше ніж до 15 днів. Акт службового розслідування пожежі складається у трьох екземплярах, підписується членами комісії, направляється у виші інстанції відповідних відомств, органи Держпожежнагляду та інші зацікавлені організації на їх прохання (вимогу). У разі необхідності кількість екземплярів акту може бути збільшено шляхом зняття копії. До службового розслідування додаються документи і матеріали, які підтверджують правиль.


Большая электронная база правовых знаний, содержащая нормативно-правовую библиотеку кодексов, законов, подзаконных актов министерств и ведомств, судебной практики, международных актов, научно-практические комментарии к основным законодательным актам Украины, сборник стандартов, нормативов, классификаторов, регламентных и прочих технических условий в сфере стандартизации, метрологии, сертификации и оценки соответствия, шаблоны договоров, исковых заявлений и прочей правовой документации, юридическая литература в электронном виде, историко-правовые документы, среди которых Статьи Богдана Хмельниц.


Криміналістична характеристика пожеж. Підпали та інші злочини, пов'язані з виникненням пожеж, спричиняють значні збитки державному, колективному, особистому майну, заподіюють смерть або шкоду здоров'ю людей. Пожежі, як правило, є наслідком злочинної бездіяльності, недбалості, що допускаються окремими особами в результаті порушення правил пожежної безпеки, або є результатом злочинних навмисних дій, спрямованих або на знищення чи пошкодження майна, або на приховування інших злочинів. Дані про особу потерпілого, отримані при розслідуванні, дозволяють слідству визначити сутність і характер події, яка є предметом розслідування, мотиви та особу злочинця.


Інструкція із службового розслідування, первинного обліку та аналізу пожеж, які сталися на об’єктах Мінпаливенерго України (НАПБ 05.029-2001). Інструкція з протипожежного захисту розподільних пристроїв, підстанцій та трансформаторів (НАПБ 05.033-2002). від 13 жовтня 2004 р. № 643; "Наказ Міністерства палива та енергетики України про затвердження та введення в дію галузевого нормативного документа з питань пожежної безпеки". від 26 березня 2007 р. № 161. Інструкція з проектування та експлуатації установок пожежної сигналізації і систем оповіщення і керування евакуацією людей при пожеж.


Вам може знадобитися. Інструкція пожежна (дії персоналу при пожежі). 25.00 грн. з ПДВ. Вогнегасник порошковий ВП-8 (ОП-8). 4. Вступний і первинний протипожежні інструктажі проводяться у встановлені терміни та реєструються в журналі обліку вступного протипожежного інструктажу та журналі обліку первинного протипожежного інструктажу. 5. Відповідальність за загальне забезпечення пожежної безпеки покладається на керівника. Персональна відповідальність за дотримання заходів пожежної безпеки в кожному службовому і побутовому приміщенні покладається на працівників, які працюють в даних приміщеннях, відповідальні за забезпечення пожежної безпеки зобов'язані


За результатами службового розслідування члени відповідної комісії складають акт, який подається на розгляд керівника органу. Варто підкреслити, що за результатами розгляду акта службового розслідування керівник органу приймає рішення у 10-денний строк з дати його надходження, з яким ознайомлюється особа, стосовно якої проведено службове розслідування. Службове розслідування — це внутрішнє розслідування скоєного правопорушення, за результатами якого винна особа притягується до відповідальності. Можливе притягнення не лише до дисциплінарної, а й до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу