літературні диктанти укладено за підручником євгенії волощук.

(Літературні диктанти укладено за підручником Євгенії Волощук. Зарубіжна література для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів. – К.: Ґенеза, 2005. – 272 с.: і. Вступний розділ. Літературний диктант. 1.Як називаються художні твори, відтворені іншою мовою? (Перекладними).


2017. Запитання, тести, літературні диктанти до частини першої "Просвітництво" рекомендовано для використання вчителям зарубіжної літератури з метою організації експрес – перевірки на уроці, а також учням 9 класу для самопідготовки з окремих тем.. Інші методичні матеріали на урок Зарубіжна література скачати. Матеріал дібрано відповідно до чинної програми МОН України та підручника Є.В.Волощук Зарубіжна література. 9 клас. – К. «Генеза». 2017. Запитання, тести, літературні диктанти до частини першої "Просвітництво" рекомендовано для використання вчителям зарубіжної літератури з метою організації експрес – перевірки на уроці, а також учням 9 класу для самопідготовки з окремих тем.


питання літературного диктанту складені за підручником Є. Волощук "Зарубіжна література", розділ "Література Відродження", включає в себе питання за всіма. Літературний диктант з теми "Відродження". Бібліотека Зарубіжна література 8 клас Матеріали до уроків. Про матеріал. питання літературного диктанту складені за підручником Є. Волощук "Зарубіжна література", розділ "Література Відродження", включає в себе питання за всіма темами. Перегляд файлу. Літературний диктант за темою. «Відродження».


Літературні диктанти укладено за підручником Євгенії Волощук. Зарубіжна література для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів. – К.: Ґенеза, 2005. – 272 с.: іл.) Автор: вчитель української мови і літератури, світової літератури Срібненської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені А.Г. Черненка Рябко Людмила Миколаївна. Джерело


Завдання до підручника Євгенії Волощук "Світова література" 5 клас, 2013, 2018р. Методичний посібник для 5 класу.pdf. Adobe Acrobat Document 2.9 MB. Download. "Оцінюємо швидко". (Сторінками підручника "Світова література 6 клас Є.Волощук, 2014 р. Літературні диктанти. Тести). 0цінюємо швидко 6 клас .pdf.


Одним из них является підручник зарубіжна література 6 клас Є.В. Волощук 2014 року. Скачай учебник в цифровой версии. Цифровая версия учебника очень удобна в использовании, ведь ее всегда можно носить с собой в школьный класс на мобильном устройстве. На портале опубликован не только учебник зарубіжна література 6 клас Є.В. Волощук 2014 года, а и множество других, которые также можно скачать и пользоваться ими в любое удобное время. Сохранять их можно абсолютно бесплатно и даже без регистрации. Мы надеемся, что благодаря электронным версиям всех учебников, школьники всегда смогут учится на отлично и лучше понимать каждый школьный предмет в этом учебном году.


Авторы:Волощук Є., Звиняцьковський В. Издательство:Генеза, Киев. Год издания:2017. Язык обучения:Украинский. Количество страниц:304 (новая программа). Формат учебника:PDF (електроний). Скачать. Євгеній Онєгін - «Я пам’ятник собі поставив незотлінний.»стр. 98 - 120. Розділ 2. М. Лєрмонтов, «А він, бентежний, просить бурі.», Театр тіней на тлі вершин Кавказустр. 121 - 131. Герой нашого часу (Уривки)стр. 132 - 174. Частина четверта. РЕАЛІЗМстр. 175 - 232.


Літературні диктанти подібні до тестових завдань, бо також є вправами зворотної дії: можна одразу ж проконтролювати правильність виконання роботи. Проте на відміну від тестів, де потрібно вибрати одну правильну відповідь з-поміж інших, пропонований вид роботи вимагає дати відповідь самостійно. Літературні диктанти, як правило, проводяться на початку уроку (перевірка домашнього завдання, актуалізація опорних знань) чи в кінці (підсумок, узагальнення). Літературні диктанти дають змогу оцінити практично всіх учнів, економно використавши при цьому час. 5 клас. Німецька народна казка «Пані Метелиця.


Літературні диктанти. (За підручником « Українська література ». 6 клас автор Раїса Мовчан). Автор: учитель української мови та літератури Скоблей Лідія Степанівна. Використання літературних диктантів на уроках української літератури допомагає активізувати роботу учнів, краще засвоїти учням навчальну інформацію. Робота над різними видами диктантів розвиває навчальні можливості школярів, прищеплює їм інтерес до вивчення української літератури, формує творчу особистість учня.


Головна » Файли » Підручники та посібники. Збірник літературних диктантів із зарубіжної літератури для 5 класу. [ · Скачати дистанційно (22 КБ) ]. 06.07.2016, 10:22. Збірник літературних диктантів із зарубіжної літератури для 5 класу. Посібник для швидкого оцінювання учнів на уроці. Автор: Рябова Єлизавета Федорівна, вчитель зарубіжної літератури. У збірнику зібрано завдання для літературних диктантів до всіх творів і тем з теорії літератури, які передбачені для вивчення учнями 5 класу. Цей вид роботи допоможе вчителю швидко і якісно перевірити рівень засвоєння учнями змісту текстів і теоретичного матеріалу. Ефективність перевірено укладачем збірника на практиці.


Посібник, що містить літературні диктанти для 10 класу , укладено згідно з вимогами чинної навчальної програми для загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженої Міністерством освіти і науки України (наказ МОН від 28.10.2010 №1021). Сьогодні перед учителем-словесником стоїть важливе завдання – створення сприятливих умов для розвитку творчого потенціалу кожного учня та його самореалізації у навчально-виховному процесі. Тому слова відомого педагога В.Сухомлинського звучать як наказ і сучасному вчителю: «Ми повинні виховувати так, щоб дитина відчула себе шукачем і відкривачем знань.


Літературний диктант № 1 Назвіть автора твору 1. «Засвіт встали козаченьки». 2. «Наталка Полтавка». 3. «Кавказ». 4 «Максим Гримач». 5. «Кайдашева сім’я». 6. «Мені однаково, чи буду.». 7. «Мартин Боруля». Літературний диктант № 2 Назвіть автора твору 1. «Повість минулих літ». 2. «Віють вітри, віють буйні.». 3. «Енеїда», 4. «Маруся». 5. «Сон (У всякого своя доля.)» 6. «Чорна рада». 7. «De libertate». 8. «До Основ’яненка».


Навчальний заклад: Білоцерківський колегіум. Збірник літературних диктантів з української літератури для 5-7 класів. ПЕРЕДМОВА 5 клас РОЗДІЛ 1. СВІТ ФАНТАЗІЇ, МУДРОСТІ 1.1. «Берегиня», «Неопалима купина», «Як виникли Карпати», «Чому в морі є перли і мушлі» 1.2. «Про правду і кривду», «Мудра дівчина» 1.3. «Ох» 1.4. «Летючий корабель» РОЗДІЛ 2. ЛІТЕРАТУРНІ КАЗКИ 2.1. Іван Франко «Фарбований Лис» 2.2. Василь Королів-Старий «Хуха-Моховинка» 2.3.


Літературний диктант за змістом повісті. І. Нечуя – Левицького. «Кайдашева сім`я». 1. Описані події відбуваються у селі… 2. Кайдашевих синів звати… 3. Вона замолоду служила у панів і набралася від них трохи панства… 4. Висока на зріст, рівна станом,не дуже тонка, з кремезними ногами, чорними косами, була ніби намальована на білій стіні… 5. Як перший тиждень після весілля ставилася Кайдашиха до старшої невістки? 6. Кому належать слова: « Не моя воля у цій хаті», і для неї захотілося волі та своєї хати…». 7. Чим закінчилася сварка за мотовило між Мотрею і Кайдашихою? 8. Після невдало зварен.


Використання літературних диктантів на уроках світової літератури. 6 клас. Літературний диктант за романом. Р. Л. Стівенсона "Острів скарбів". 1 варіант. 1. Заїзд, яким володіли батьки Джіма, називався…(«Адмірал Бенбов»). 2. Улюблений напій піратів.(Ром). 3. Пірат, чиї скарби були ретельно заховані. (Флінт). 4. Місто, звідки відплили шукачі скарбів.(Брістоль). 5. Звання Джима на кораблі.(Юнга). 6. Прізвище Довгого Джона. (Сілвер). 7. Як себе називали пірати?(Джентльмени фортуни). 8. Фрукт, який врятував життя Джимові та його друзям. (Яблуко). 9. Який період часу пробув на острові Бен.


У посібнику вміщено літературні диктанти, спрямовані на постійну творчу співпрацю, діалог учителя з учнем, створення атмосфери зацікавленості на уроці. Вони покращують логічне та асоціативне мислення, пам’ять, дають змогу економно використати час на уроці. Окремі завдання можуть бути елементами тематичного оцінювання, а також використовуватися у позакласній роботі з української літератури.


літературні диктанти 10 клас. Літературний диктант за змістом повісті І. Нечуя – Левицького «Кайдашева сім`я» 1. Описані події відбуваються у селі… 2. Кайдашевих синів звати… 3. Вона замолоду служила у панів і набралася від них трохи панства… 4. Висока на зріст, рівна станом,не дуже тонка, з кремезними ногами, чорними косами, була ніби намальована на білій стіні… 5. Як перший тиждень після весілля ставилася Кайдашиха до старшої невістки? 6. Кому належать слова: « Не моя воля у цій хаті», і для неї захотілося волі та своєї хати…» 7. Чим закінчилася сварка за мотовило між Мотрею і Кайдашихо.


У статті пропоную літературні диктанти по змісту нововведених у 6 класі програмових творів, а саме: Леся Вороніна "Таємне товариство боягузів.", Володимир Рутківський "Джури козака Швайки". Всі предмети Алгебра Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Зарубіжна література Іноземна мова Інформатика Інший Історія Літературне читання Логопедія Математика Музика Навчання грамоти ОБЖ Образотворче мистецтво Основи здоров'я Правознавство Природознавство Психологія Релігієзнавство Трудове навчання Українська література Українська мова Фізика Фізична культура Хімія Художня культура Я у світі.


О.С.Пушкін. « Євгеній Онєгін». №. Питання. Відповідь. 1 розділ. 1. Про кого згадує головний герой на початку твору? Про дядька. 2. Як звали головного героя? Євгеній Онєгін. 3. Де він народився? У Петербурзі на берегах Неви. 4. Що сталося з його батьком? Розтринькав гроші, жив у борг. 5. Хто виховував і навчав Євгенія? Гувернер-француз. 6. Як був одягнутий Євгеній? Як денді. 7. Яку мову знав головний герой досконало? Французьку. 8. Які ще вміння були у Євгенія? Умів танцювати і кланятись, обговорювати поверхово різні теми, загадково мовчати, писати епіграми. 9. Що знав Євгеній краще за всі наук.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

презентації до уроків 2 клас нова програма