правила безпеки громадян на залізничному транспорті україни

Шановні пасажири та громадяни, з метою забезпечення особистої безпеки під час користування послугами залізничного транспорту або знаходженні на території та об'єктах залізничного транспорту дотримуйтеся таких Правил: 1. Загальні правила безпеки для громадян: 1.1. Переходити залізничні колії необхідно тільки у встановлених для цього місцях: пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо. (за матеріалами Правил безпеки громадян. на залізничному транспорті України, наказ Мінтрансу від 19.02.1998 № 54). ПРОДАНО КВИТКІВ


Про затвердження Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України. Наказ Міністерства транспорту України від 19 лютого 1998 р. N 54. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 24 березня 1998 р. за N 193/2633. Із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 22 листопада 2007 року N 1059. 4. Вважати такими, що не застосовуються на території України, "Правила безопасности граждан на железнодорожном транспорте" ЦУО/4499, затверджені Міністерством шляхів сполучення СРСР 29.06.87. Міністр. В. Череп. ЗАТВЕРДЖЕНО наказом Міністерства транспорту України від 19 лютого 1998 р. N 54.


Правила безпеки на залізничних об’єктах та залізничному транспорті дуже прості і їх потрібно дотримуватися задля збереження не тільки свого здоров’я, а й життя: 1. Дотримуйтесь правил особистої безпеки при переході через залізничні колії та знаходження поблизу них. Привчайте до цього своїх дітей. Пам’ятайте, що залізниця являється зоною підвищеною небезпеки і неможливо огородити тисячі кілометрів магістралі, як огороджуються промислові об’єкти. Необхідно знати, що зупинити відразу поїзд, як автомашину, не можливо, бо навіть при екстреному гальмуванні до повної зупинки поїзд по інерції проїде щ.


З метою забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян на залізничному транспорті Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є: 1. Затвердити Правила поведінки громадян на залізничному транспорті (додаються). 2. Міністерству транспорту забезпечити контроль за виконанням зазначених Правил на залізницях. Прем"єр-міністр України Є.МАРЧУК Міністр Кабінету Міністрів України В.ПУСТОВОЙТЕНКО Інд.34 ЗАТВЕРДЖЕНІ постановою Кабінету Міністрів України.


ПАМ’ЯТКА щодо дотримання громадянами Правил безпеки на залізничному транспорті. ПАМ’ЯТКА щодо дотримання громадянами Правил безпеки на залізничному транспорті. З початку року на станціях, розташованих в межах Південно-Західної залізниці, яка забезпечує перевезення пасажирів і вантажів по території 6 областей України, рухомим складом травмовано 111 громадян, з них 85 смертельно. Громадяни забувають про те, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки.


1.1. Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України (надалі - Правила) визначають вимоги щодо безпеки громадян при переході через залізничні колії, перебуванні на пасажирських платформах і в потягах. 1.2. Особи, які порушують Правила, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України. 2. Правила безпеки для пішоходів. 2.1. Пішоходам дозволяється переходити залізничні колії тільки у встановлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, громадянам належить переходити залізничні колії у місцях, обладнаних спеціаль.


Керівництво регіональної філії «Придніпровська залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» стурбоване збільшенням випадків травмування громадян, які перетинають залізничні колії з порушеннями «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України», а саме . - Проведення роз’яснювальної роботи серед громадян, у першу чергу тих, що мешкають або працюють на підприємствах поблизу залізничних колій, із доведенням до них «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України», використовуючи при цьому можливості телебачення, радіо, преси, наочної агітації, тощо.


Залізничний транспорт - це зручний вид транспорту, котрим щоденно користуються мільйони людей. За підрахунками, кожна людина щороку користується залізничним транспортом 9 разів. Залізниця дає нам можливість ще сьогодні ввечері бути вдома, а зранку поринути у неймовірні пригоди, зустрітися з друзями та рідними, та розпочати захоплюючі мандри чи пригоди. Залізницю ми знаємо як.


Пам’ятка щодо дотримання громадянами правил безпеки на залізничному транспорті. З початку року на станціях, розташованих в межах Південно-Cхідної залізниці, яка забезпечує перевезення пасажирів і вантажів по території 6 областей України, рухомим складом травмовано 111 громадян, з них 85 смертельно. Громадяни забувають про те, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки. Переходити і перебігати через залізничні колії перед поїздом (або локомотивом, вагоном, дрезиною тощо), що наближається, якщо до нього залишилося менше ніж 400 м.


Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України (далі — Правила) визначають вимоги щодо безпеки громадян при користуванні послугами залізничного транспорту, знаходженні на території та об’єктах залізничного транспорту. Громадяни, які порушують Правила, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України. 2. Правила безпеки для пішоходів. Пішоходам дозволяється переходити залізничні колії тільки у встановлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, громадянам належить переходити залізничні колії у місцях, обладна.


Зонами підвищеної небезпеки на залізничному транспорті є: залізничні колії, переїзди, посадочні платформи та вагони. Найбільшу небезпеку для пасажирів становлять пожежі у вагонах. Зумовлюється це і тим, що у вагонах завжди перебуває велика кількість людей. Дотримання правил безпеки як пасажирами і машиністами, так і пішоходами значно зменшує ризик потрапляння в НС, а саме: - при русі вздовж залізничної колії не дозволяється підходити ближче, ніж на 15м. до крайньої рейки; - на електрифікованих ділянках залізничної колії не підніматися на опори, не торкатися спуску, а також дротів, які лежать н.


Байковецька громада » Документи » Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України. Правила №12 «Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України». Кількість переглядів: 426. Скликання: Правила. Сесія: Правила.


Залізничному транспорті. Частина 1. базовий курс 2015. 1. УДК 502.1:656.2 ББК 20.1:39.28. З-48. Посібник затверждений та рекомендований до друку Вченою радою Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту. імені академіка В. Лазаряна (Протокол №11 від 22.06.2015р.) . Перевезення небезпечних вантажів, крім Правил, регулюється внутрішнім законодавством України, яке встановлює порядок обмеження або контролю відповідними органами виконавчої влади перевезення окремих видів небезпечних вантажів.


Большая электронная база правовых знаний, содержащая нормативно-правовую библиотеку кодексов, законов, подзаконных актов министерств и ведомств, судебной практики, международных актов, научно-практические комментарии к основным законодательным актам Украины, сборник стандартов, нормативов, классификаторов, регламентных и прочих технических условий в сфере стандартизации, метрологии, сертификации и оценки соответствия, шаблоны договоров, исковых заявлений и прочей правовой документации, юридическая литература в электронном виде, историко-правовые документы, среди которых Статьи Богдана Хмельниц.


щодо дотримання громадянами. Правил безпеки на залізничному транспорті. З початку року на станціях, розташованих в межах Південно-Західної залізниці, яка забезпечує перевезення пасажирів і вантажів по території 6 областей України, рухомим складом травмовано 111 громадян, з них 85 смертельно. Громадяни забувають про те, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки. У наслідок наближення до пристроїв електропостачання, під час проїзду на дахах вагону («РУХ ЗАЧЕПІНГ») або підйому на дахи електропоїздів, вагонів, цистерн (для здійснення СЕЛФІ) травмовано 22 громадян, з них 9 з смертельним наслідком.


Безпека на залізничному транспорті. Підприємства залізничного транспорту загального користування забезпечують безпеку життя і здоров’я громадян, які користуються його послугами, а також безпеку руху поїздів, охорону навколишнього природного середовища згідно з чинним законодавством України. {Частина перша статті 11 із змінами, внесеними згідно із Законом № 4443-VI від 23.02.2012}. Безпека руху поїздів - комплекс організаційних і технічних заходів, спрямованих на забезпечення безаварійної роботи та утримання в постійній справності залізничних споруд, колій, рухомого складу, обладнання, механізм.


Інженер з охорони праці Терещенко І.В провела бесіду на тему: «Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України». Друк. Поділитися в соціальних мережах. Додати коментар. Правила додавання коментарів. Name (required). E-mail (required, but will not display). Підписатися на повідомлення про нові коментарі. Refresh. Відправити.


Про заходи щодо забезпечення безпеки руху на залізничному транспорті. Залізничний транспорт є однією з важливих базо-вих галузей економіки України, забезпечує її внутрішні та зовнішні транспортно-економічні зв'язки і потре-би населення у перевезеннях. Діяльність залізничного транспорту, як частини єдиної транспортної системи країни, сприяє нормальному, функціонуванню всіх га-лузей суспільного виробництва, економічному роз-витку країни. Залізниці у взаємодії з іншими видами транспорту повинні своєчасно і якісно здійснювати перевезення пасажирів і вантажів, забезпечувати безпеку руху, роз-в.


Відповідно до Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 19.02.1998 р. № 54, пасажирам забороняється: проїжджати на дахах, підніжках, перехідних площадках вагонів; заходити у вагон і виходити з вагона під час руху потяга; висуватися із вікон вагонів і дверей тамбурів під час руху потяга; стояти на підніжках і перехідних площадках, відчиняти двері вагонів під час. руху потяга, затримувати автоматичні двері вагонів під час їх зачинення і відчинення; проїжджати у вантажних потягах без спеціального дозволу; знаходитись в пот.


Головна сторінка > Полтавщина > Полтавцям нагадують правила безпеки громадян на залізничному транспорті. Полтавщина Прес-релізи Суспільство. Полтавцям нагадують правила безпеки громадян на залізничному транспорті. 20.04.2019. Для збереження вашого життя та здоров’я дотримуйтесь основних правил поведінки на залізничному транспорті. Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України. 1. Загальні положення. 1.1. Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України (далі – Правила) визначають вимоги щодо безпеки громадян при користуванні послугами залізничного транспорту, знаходженні на території та об’єктах залізничного транспорту.


Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України наказом Міністерства транспорту України від 19.02.1998 № 54, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 24.03.1998 за № 193/2633. Правила охорони праці під час виконання навантажувально-розвантажувальних робіт на залізничному транспорті (НПАОП 63.21-1.22-07) Наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 18.12.2007 № 311, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28.12.2007 за № 1419/14686.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу