презентація на тему планети сонячної системи на украинском

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Планети сонячної системи (варіант 7) — презентація з астрономії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . ЗЕМЛЯ – третя планета Сонячної системи, її відстань від Сонця близько 150 млн. км. Вона обертається навколо Сонця за 365 діб 5 годин 48 хвилин і 46 секунд. Слайд #20. Її називають блакитною планетою тому що вона єдина планета, на якій ростуть рослини, живуть тварини і люди. Супутник нашої планети – Місяць. Слайд #21.


Планети Сонячної Системи (варіант 4) — презентація з астрономії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . З поверхні планети Сонце виглядало б в 3 рази більше за розміром, ніж земне. Тому перепади температур на Меркурії сильно виражені: від -180C ночами до нестерпно спекотних +430С вдень (при такій температурі плавиться свинець і олово). Слайд #4. Венера Венера , друга по рахунку планета Сонячної системи. Вона названа на честь античної богині любові і краси Афродіти (у римлян - Венера) . Венера має такий же розмір , як Земля , а її маса більше 80 % земної маси. Розташована ближче до Сонця, ніж наша планета , Венера отримує від нього в два з гаком рази більше світла і тепла , ніж Земля.


Презентация на тему Планети сонячної системи до уроку з астрономії. Зараз в сонячній системі 8 планет. Від Сонця вони розташовуються в наступному порядку: Меркурій, Венера, Земля, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун. Вченими постійно відкриваються космічні об'єкти, як великі, так і дрібні, які літають за Нептуном, але поки, жодному офіційно не присвоїли звання – Планета.


Сонце Меркурій Венера, друга планета від Сонця, є близнюком Землі в Сонячній системі. Ці дві планети мають приблизно той же самий діаметр, масу, густину і склад грунту. На поверхні Венери знайдені кратери, розломи і інші ознаки протікаючих на ній інтенсивних тектонічних процесів. Венера — єдина планета Сонячної системи, власне обертання якої протилежно напряму її обігу навкруги Сонця. Юпітер Сатурн Венера Уран Земля Нептун Марс Плутон. 11. Фотоматеріали про Меркурій. Сонце Меркурій Є декілька моделей внутрішньої будови Венери. Згідно однієї з них, найреалістичнішої, на Венері є три оболонки.


Сім’я Сонця – Сонячна система За мільйони кілометрів від нас в просторі палає велетенська розжарена куля – Сонце. Навколо Сонця обертаються дев’ять планет із супутниками, тисячі дрібних планет – астероїдів і комети. Всі ці небесні тіла з Сонцем у центрі утворюють родину Сонця – Сонячну систему. Кожна планета обертається навколо Сонця по своїй орбіті. Найближча до Сонця планета Меркурій. Далі, віддаляючись від Сонця, йдуть Венера, Земля, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун і Плутон. Більшість планет астрономи назвали на честь грецьких або римських богів.


СОНЦЕ-розжарена куля Сонце-найближча до Землі зоря розташована від неї на відстані 150 мільйонів км. Температура 6000ºс , в центрі 15 мільйонів градусів Цельсія. Поверхня Сонця світиться не рівномірно. Сонце обертається навколо своєї осі. 4 слайд. Описание слайда: Діаметр становить 1 392 000км; 109 разів більше діаметра Землі; Світло досягає планети за 8 хв. Загальна будова Сонячної системи Опишіть будову Сонячної системи? Від чого залежить тривалість року на різних планетах? 3. Чим зумовлена тривалість доби на планетах Сонячної системи? 4. Що вам відомо про природні супутники планет? ДОМ.ЗАВДАННЯ: Опрацювати § 19 Дати письмові відповіді на запитання 7 ст.84.


Склад сонячної системи l У Сонячній системі є дві області, заповнені малими тілами. Пояс астероїдів, що знаходиться між Марсом і Юпітером, подібний за складом до планет земної групи, оскільки складається з силікатів і металів. Найбільшими об'єктами пояса астероїдів є Церера, Паллада та Веста. За орбітою Нептуна розташовуються транснептунові об'єкти, що складаються з замерзлої води, аміаку та метану, найбільшими з яких є Плутон, Седна, Хаумеа, Макемаке та Еріда. Додатково до тисяч малих тіл в цих двох областях інші різноманітні популяції малих тіл, таких як комети, метеороїди та космі.


Планети – гіганти. Готовые презентации в PowerPoint для детей,учащихся школ и вузов, а также для учителей и преподавателей доступны для скачивания. Все презентации разделены на категории для удобства поиска и навигации. Готовые презентации на тему: Образование. Искусство и Фото. Юпітер Юпітер — найбільша планета Сонячної системи. Маса Юпітера та сила тяжіння на його поверхні відповідно у 318 та 2,5 рази перевищують земні показники. Слайд 6. Описание слайда


Презентация на тему Планети Сонячної системи, предмет презентации: Астрономия. Этот материал содержит 42 слайдов. Красочные слайды и илюстрации помогут Вам заинтересовать свою аудиторию. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций ThePresentation.ru в закладки! Главная. Астрономия.


[ Зареєструватися]. Головна » Файли » Бібліотека вчителя » Презентації. Презентація на тему - Планети сонячної системи. Астрономія. Категорія: Презентації | Додав: Victor_Pasyk | Додано: 04.06.2014. Назва: Презентація на тему - Планети сонячної системи. Астрономія Автор: Петренко Олександр. Рік видання: 2014.


Сформувати поняття «планета»; сформувати в учнів знання про Сонце як найближчу до нас зірку, про значення Сонця для життя на Землі; ознайомити з планетами Сонячної системи; пояснити будову Сонячної системи та руху планет навколо Сонця; пояснити процеси, що відбуваються в сонячній системі, навчити їх розрізняти; сформувати в школярів уявлення про планети земної групи і планети […] . Всі предмети Алгебра Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Зарубіжна література Іноземна мова Інформатика Інший Історія Літературне читання Логопедія Математика Музика Навчання грамоти ОБЖ Образотворче мистецтво Основи.


Презентация на тему: Сонячна система. Скачать эту презентацию. № слайда 1. Визначною силою для руху всіх тіл Сонячної системи, які обертаються навколо Сонця, є його гравітаційне тяжіння. № слайда 4. Описание слайда: Сонце – джерело світла і тепла на Землі. Сонце – джерело світла і тепла на Землі. № слайда 5. Описание слайда . Описание слайда: Планети Сонячної системи. № слайда 15. Описание слайда


Презентация на тему Презентація до уроку природознавства у 5 класі з теми "Сонячна система". Презентация на тему Презентація до уроку природознавства у 5 класі з теми "Сонячна система" из раздела География. Доклад-презентацию можно скачать по ссылке внизу страницы. Эта презентация для класса содержит 16 слайдов. Сонячна система. Завдяки величезній силі тяжіння Сонце утримує біля себе планети та малі небесні тіла і не дає їм відлетіти в космічний простір. Ось чому Сонце - центр Сонячної системи. Сонячна система - планетна система, утворена центральною зорею Сонцем і всіма небесними тілами, що обертаються навколо нього. Слайд 4. Текст слайда: Відомості про планети Сонячної системи. Слайд 5.


Благодаря системам капельного орошения возможно сделать не только полив теплицы, но поливать целые гектары площадей самых различных культур. images.ua.prom.st/13537411_w640_h640_poli. 9:58 PM. teplitcaua. Инфракрасные обогреватели как основная система отопления применяется в промышленных целях. Тем не менее, инфракрасное отопление это весьма эффективный способ обогреть дачу или частный дом, а в том числе и квартиру или офис. Преимуществом инфракрасных обогревателей являет. 3:53 PM.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу