дробот в.і довідник з технології хлібопекарського виробництва

Автор: Дробот В. И. Год издания 2005. Формат: PDF. Размер: 58,3 МБ. Язык: Украинский. Страниц: 365. Обложка отсутствует. Качество: Отсканированные страницы. Описание: Учебник предназначен для студентов спеціальности "Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий", а также других специальностей, что обучаются в направлении "пищевая технология и инженерия". В учебнике дано описание химического состава, технологических свойств сырья, что используется хлебопекарном производстве.


ДРОБОТ Віра Іванівна. «Технологія хлібопекарського виробництва». У підручнику розглянуто хімічний склад і технологічні властивості основної та додаткової сировини. Висвітлена роль хімічних, мікробіологічних, фізико-хімічних і колоїдних процесів як основи, на якій базується хлібопекарське виробництво. Викладені способи і технологічні схеми приготування хлібних виробів із пшеничного і житнього борошна. Приділена увага виготовленню хлібних виробів в умовах пекарень. Зміст підручника відповідає програмі дисципліни «Технологія хлібопекарського виробництва». Матеріал його базується на знаннях, що одержали студенти при вивченні дисциплін природничого, загаль-ноінжереного та інших циклів.


Технологія хлібопекарського виробництва (Дробот В.И.) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63. 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126.


Технологія хлібопекарського виробництва. Дробот В.И. Скачать книгу бесплатно (pdf, 58.34 Mb) | Читать «Технологія хлібопекарського виробництва». Популярные книги за неделю: #1. Г.С.Гендин. Высококачественные ламповые усилители звуковой частоты (МРБ-1235, 2000, djvu). 4.47 Mb. #2.


Описание Довідник з технології хлібопекарського виробництва. У довіднику розглянуто вимоги до якості сировини, висвітлено питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва, викладено традиційні та прискорені способи виробництва, хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативним документами. Представлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимог.


Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Вид документа: Книга Рік видання: 1998 Місце видання: К. Видавництво: Руслана Автор: Дробот В.І. Авторський знак: Д75 Вид автора: персона Мова: Українська Обсяг: 416с. Шифр: 664.66 (035) УДК: 664.66 (035) ISBN: 966-95276-0-0. Відомості щодо назви.


1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – Київ: “Руслана”, 1998. 2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва “Логос” / В.І. Дробот. – Київ, 2002. – 365 с. 3. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / За редакцією чл.-кор. В. І. Дробот. – К.: Кондор, 2010. – 440 с. 4. Зверева Л.Ф. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства / Л.Ф. Зверева. 10.Технологія та технохімічний контроль галузі. Метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. спец. 5. 091714 «Виробництва хліба кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ден. та заоч. форм навч. – К.: НУХТ, 2009. – 47 с.


Title: Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник). Authors: Дробот, Віра Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна Арсеньєва, Лариса Юріївна Махинько, Валерій Миколайович Білик, Олена Анатоліївна Сильчук, Тетяна Анатоліївна Степаненко, Тетяна Олександрівна Удворгелі, Лариса Іванівна Петришин, Наталія Зеновіївна Фалендиш, Наталія Олексіївна Михонік, Лариса Анатоліївна Бондаренко, Юлія Вікторівна. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навчально-методичний посібник / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, Л. Ю. Арсеньева та ін.; за ред. В. І. Дробот. — К.: Кондор, 2010. — 440 с. Abstract


Дробот В.И. Технологія хлібопекарського виробництва (Документ). Дробот В.І. та ін. Бізнес-план розвитку сільськогосподарського підприємства (Документ). Плоскін В.С. Практикум з лабораторних робіт. Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство (Документ). Лекції - Газетно-журнальне виробництво (Лекция). Тимченко В.К., Чумак О.П., Зябченкова Г.К., Півень О.М., Попсуйшапка А.В. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни Технологія галузі (Документ). Шпаргалка - охорона праці в галузі (Шпаргалка). Презентация - Технологія карамелі, цукерок, пастило-мармеладних виробі.


Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. (задачник). За редакцією чл.-кор. НААН України, д-ра техн. наук, професора В.І. Дробот. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». УДК 664.6(07) ББК 36.83.73. Д 75. Гриф надано Міністерством освіти і науки України. (Лист № 1/11-8597 від 14.10.2009р.) . Дробот В. І. та ін. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. Розділ 14. Розрахунок технологічного плану виробництва хліба .


Лабораторний практикум з технологiї хлiбопекарського та макаронного виробництв. ВI Дробот, ЛЮ Арсень, ОА Бiлик. Київ-Центр навчальної лiтератури, 341, 2006. 2003. Довiдник з технологiї хлiбопекарського виробництва. ВI Дробот. 11.


Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос, -2002. - С. 6-18. 3. Приведіть перелік обладнання та особливості експлуатації міні-пекарні. Література. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос, -2002. - С. 6-18.


Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос, -2002. - С. 6-18. 3. Приведіть перелік обладнання та особливості експлуатації міні-пекарні. Література. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос, -2002. - С. 6-18.


Лабораторний практикум з технологiї хлiбопекарського та макаронного виробництв. ВI Дробот, ЛЮ Арсень, ОА Бiлик. Київ-Центр навчальної лiтератури, 341, 2006. 2003. Довiдник з технологiї хлiбопекарського виробництва. ВI Дробот. 11.


Розроблено технологію закваски спонтанного бродіння з житнього борошна та води. Проаналізовано якість закваски в циклі розведення та вивчено її технологічні властивості у виробничому циклі. Досліджено оптимальне співвідношення в напівфабрикаті стиглої закваски та поживної суміші. Дослідні зразки закваски аналізували за кислотністю та активністю молочнокислих бактерій. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підручник / Дробот В.І. – К. :Логос, 2002. – с.368. Использование заквасок спонтанного брожения при производстве ржаного хлеба / И.С. Легков, И.У. Кусова, Г.Г.Дубцов // Кондитерское и хлебопекарное производство. – 2010. – №3-4.


Курс лекцій. — К.: НУХТ, 2006. — 267 с. Вступна лекція. Загальні відомості про хлібопекарське виробництво Сировина хлібопекарського виробництва Хлібопекарські властивості борошна Хлібопекарські властивості пшеничного борошна. Сила борошна Хлібопекарські властивості пшеничного борошна. Газоутворювальна та інші властивості Хлібопекарські властивості житнього борошна. Інші види борошна Зміни хлібопекарських властивостей борошна під час його дозрівання і зберігання Зберігання сировини і підготовка її до виробництва Технологія приготування тіста Способи розпушення тіста Утворення тіста Дозрівання т.


See more of ЦК "Технології хлібопекарського і кондитерського виробництв" on Facebook. Log In. 24-26 червня 2020 року відбувся онлайн - захист дипломних проєктів у групах ХМК-4а, ХМК-4б спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ у присутності Державної кваліфікаційної комісії: голова ДКК - керівник кондитерського цеху товариства ТОВ "Альянс Маркет" Милян Л. Т., заступник голови ДКК - директор ЛДКХПП НУХТ, доцент, к.е.н. Григорців. М. В., Назар М.І – .голова циклової комісії, к.т.н., Демцюх Н.Р., – викладач охорони праці; Старик Р.Я.,– к.е.н, викладач економ.


Послідовність і сутність основних технологічних операцій представлені на функціональній схемі хлібопекарського виробництва. Зберігання і підготовка сировини до виробництва. Борошно зберігають у ємкостях (силосах) або мішках. Перед подачею на виробництво при необхідності окремі партії змішують для покращання хлібопекарських властивостей, просіюють через сита для відокремлення сторонніх домішок і пропускають через пристрій для видалення металомагнітних домішок. Сіль зберігають у мішках або насипом в окремому приміщенні. Перед використанням її розчиняють у воді в солерозчиннику. На сучасних хлібо.


Підручники, навчальні посібники. 1. Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум / Т.Є. Лебеденко, Г.Ф. Пшенишнюк, Н.Ю. Соколова. – Одеса: “освіта України”, 2014. – 398 с. (гриф МОН). 2. Проектування підприємств кондитерської промисловості /К.Г. Іоргачова, Л.В. Гордієнко, В.Ю. Толстих, Г.В. Коркач – Одеса, «Сімекс-прінт», 2013 – 272 с. (гриф МОН). 3. Технологія кондитерського виробництва. Практикум. / К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, Л.В. Гордієнко, Г.В. Коркач. – Одеса, «Сімекс-прінт», 2011 – 208 с. (гриф МОН). 4. Козлов Г.Ф. Товароведение продовольственных товаров растительного происхожд.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу