епоха відродження презентація безплатно історія україни 8 клас

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Епоха Відродження: революція у мистецтві та науці (варіант 1) — презентація з будь-якого предмету на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . «Епоха Відродження, одна з найбільш цікавих і повноцінних епох в історії людства, це синонім особистої свободи, досконалості у мистецтві, краси в житті, гармонії фізичних і духовних якостей людини… Ренесанс був не стійкою і спокійною, а бурхливою і суперечливою епохою. Ренесанс — це період становлення буржуазного суспільства, період, коли спадають окови середньовічного укладу, але обмежуючі умови капіталістичного суспільства ще не встигли оформитися».


Презентация на тему Епоха Відродження до уроку з всесвітнії історії. X Для завантаження презентації, скористайтесь соціальною кнопкою для рекомендації сервісу SvitPPT Завантажити собі цю презентацію. Головна » Презентації з всесвітнії історії. Презентація на тему: Епоха Відродження. Завантажити презентацію. Отримати код.


Епоха Відродження, одна з найбільш цікавих і повноцінних епох в історії людства, - це синонім особистої свободи, досконалості в мистецтві, краси в житті, гармонія фізичних і духовних якостей людини… Б. Р. Віппер. 4. Що таке Відродження? Відродження – це період в історії культури Західної Європи, який почався в Італії в кінці XIII cтоліття, зайняв у більшості європейських країн XIV – XVI cт., а в Іспанії та Англії тривав до початку XVII століття. Термін «Відродження» першим почав вживати Джорджо Вазарі – італійський художник XVI cтоліття.


- Гуманістичне світобачення - Індивідуалізм - Античні традиції - Світський характер - Людина, а не божество стоїть в центрі світогляду гуманістів - Ідеал гуманістичної культури всебічно розвинена людська особистість, здатна насолоджуватися природою, любов'ю, мистецтвом, досягненнями людської думки, спілкуванням з друзями.


Презентація з теми "Відродження". Published in: Education. 4 Comments. 1. Епоха Відродження або Ренесанс – це епоха в історії культуриЄвропи, що прийшла на зміну культурі Середніх віків і передуєкультурі нового часу. Хронологічні рамки епохи – початокXIV-остання чверть XVI століть і в деяких випадках – першідесятиліття XVII століття (наприклад, в Англії і, особливо, вІспанії). Відмінна риса епохи Відродження – світський характеркультури і її антропоцентризм (тобто інтерес, в першу чергу, долюдини та її діяльності). З’являється інтерес до античноїкультури, відбувається ніби її «відродження» – так і з’явивсятермін.


Історія україни. 8 клас. Конспекти уроків. Історія україни. 9 клас. Конспекти уроків. Історія україни. 10 клас. Конспекти уроків. Історія україни. 11 клас. Презентації. Всесвітня історія. Презентації. Історія стародавнього світу 6 клас. Презентації. Історія середніх віків. Мистецтво Високого Відродження в Італії. Північне Відродження. УРОК 16. Освіта і наука.


Всесвітня історія 8 клас. Епоха Відродження. Prije 8 mjeseci. Леонардо да Вінчі (укр.) Від середньовіччя до Відродження. Це є цікава презентація для уроку про відродження. Цікаві факти з не менш цікавими картинками. Дітям на уроках буде .


Презентация "Эпоха возрождения" презентация к уроку по истории на тему. Опубликовано 20.11.2016 - 12:50 - Нугуманова Раушания Кадимовна. Презентация. Возрождение , или Ренессанс – эпоха в истории культуры Европы, пришедшая на смену культуре Средних веков и предшествующая культуре нового времени. Примерные хронологические рамки эпохи: XIV–XVI века. Отличительная черта эпохи Возрождения – светский характер культуры и её интерес к человеку и его деятельности.


7 клас. Всесвітня історія. Узагальнення до курсу: «Середні віки в історії людства» (Тиж.10:ЧТ) Поміркуйте над питанням: . Епоха Відродження. Πριν 2 χρόνια. Це є цікава презентація для уроку про відродження. Цікаві факти з не менш цікавими картинками. Дітям на уроках буде . Гуманістична література Високого Відродження (укр.) Від середньовіччя до Відродження. Πριν 2 χρόνια. Відеоурок з історії нового часу . Ренесанс як культурне явище особливо проявлявся в літературі XVI століття.


Инфоурок › Всеобщая история ›Презентации›Презентация по истории Нового времени "Эпоха Возрождения" (8 класс). Презентация по истории Нового времени "Эпоха Возрождения" (8 класс). Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. 1 / 85. Описание презентации по отдельным слайдам: 1 слайд. Описание слайда: Эпоха Возрождения Ренессанс Презентация подготовлена учителем истории Гимназии № 6 г. Донецка Зубковой Ю.Б. 2 слайд. Описание слайда


Головна » Файли » Бібліотека вчителя » Презентації. Презентація на тему: "Італія. Епоха Відродження (Ренесанс)". Категорія: Презентації | Додав: Victor_Pasyk | Додано: 01.11.2014. 1. Епоха Відродження (Ренесанс)" Рік видання: 2014 Кількість сторінок: 9 Формат файлу: .ppt Розмір файлу: 1.22 mb Мова: українська. Скачали: {1238} | Коментарів: {0}. Всього коментарів: 0. По класах.


Мистецтво північного Відродження XVI ст. Виконала учениця 8-го класу Могила Анна. Cлайд 2. Опорні поняття і дати Опорні поняття: Гуманізм Відродження Ренесанс Опорні дати: Середина XIV ст. – виникнення культури Відродження; Кінець XV – перші десятиріччя XVI ст. – епоха Високого Відродження. Cлайд 3. План Особливості мистецтва Відродження. Відродження – період в історії Європи, коли в людей відродився інтерес до античної культури. Антична культура – культура Стародавньої Греції та Риму. Ренесанс – епоха в розвитку культури ряду країн Європи, що настала після Середньовіччя і характеризується піднесенням суспільно – політичного і культурного розвитку. Cлайд 5.


Возрождение (Ренессанс) – это эпоха в истории культуры Европы. Отличительная черта эпохи Возрождения — светский характер культуры и её антропоцентризм (то есть интерес, в первую очередь, к человеку и его деятельности). Появляется интерес к античной культуре, происходит как бы её «возрождение» — так и появился термин. (3)Леонардо да Винчи.


Комп'ютерні тести. Презентації до уроків. Наочність на уроках . 5 клас. Історія України (Вступ до історії) 5 клас [62]. Інтегрований курс. Всесвітня історія. Історія України 6 клас [94]. Історія України 7 клас [41]. Всесвітня історія 7 клас [52]. Історія України 8 клас [77]. Історія України 9 клас [60]. Історія України 10 клас [36]. Історія України 11 клас [48]. Всесвітня історія 10 клас [10]. Всесвітня історія 9 клас [32]. Всесвітня історія 11 клас [10]. Всесвітня історія 8 клас [29]. Правознавство 9 клас [30]. Статистика. Уявна подорож до пам’яток епохи Відродження в Італії, Франції, Німеччині, інших країнах. [ Викачати з сервера (227.0 Kb) ]. 25.11.2019, 22:33.


Всесвітня історія 8 клас. Епоха Відродження. Prije 8 mjeseci. Леонардо да Вінчі (укр.) Від середньовіччя до Відродження. Це є цікава презентація для уроку про відродження. Цікаві факти з не менш цікавими картинками. Дітям на уроках буде .


7 клас. Всесвітня історія. Узагальнення до курсу: «Середні віки в історії людства» (Тиж.10:ЧТ) Поміркуйте над питанням: . Епоха Відродження. Πριν 2 χρόνια. Це є цікава презентація для уроку про відродження. Цікаві факти з не менш цікавими картинками. Дітям на уроках буде . Гуманістична література Високого Відродження (укр.) Від середньовіччя до Відродження. Πριν 2 χρόνια. Відеоурок з історії нового часу . Ренесанс як культурне явище особливо проявлявся в літературі XVI століття.


Конспекти уроків всесвітньої історії 8 клас Усі уроки історії. Тема: Мистецтво Високого Відродження (8 клас. Всесвітня історія). Шкільне життя Follow on Twitter Send an email 07.02.2014. 5 660. Мета: ознайомити учнів з основними принципами епохи Відродження, дати уявлення про творчість італійських майстрів того часу, художників Північного відродження; розвивати вміння учнів працювати у групах, користуватися додатковою літературою, готувати презентації. Обладнання: підручник «Всесвітня історія. 8 клас» Н.Г. Подаляк, 2008 рік, видавництво «Генеза»; ілюстрації до теми (додаток); атлас «Всесвітня історія.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

галузеві комунальні норми україни норми часу на роботи з озеленення №27 від 05.02.2004

зошит для практичних робіт з хімії 9 клас

реферат на тему особливості філософії нового часу